Přejít na obsah

Chip

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, nechci nějak upravovat motor, jenom bych chtěl softvérovej chip.Jak udělá z 81 kW zhruba necelých 100kW. Dostává motor nějak víc zabrat nebo sou tam nějaké jiné tlaky v turbu nebo tak něco??

kámoš má v původnich 81kw 108kw přes rok a půl a autu dává hroznej kouř a auto drží furt :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

by me zajimalo, jak to funguje :smich: to akorat zase okecava RJ, ze je motor studenej, auto jede na sytic dava vic nafty, auto se kurvi, huli... fuj, do toho bych nesel. Jedine klasickej chip, ale tam je ta cena holt nekde jinde.

Odkaz ke komentáři
by me zajimalo, jak to funguje :lool: to akorat zase okecava RJ, ze je motor studenej, auto jede na sytic dava vic nafty, auto se kurvi, huli... fuj, do toho bych nesel. Jedine klasickej chip, ale tam je ta cena holt nekde jinde.

to víš za málo pěněz málo muziky jak říkáš nejni na kalitní chip :P

Odkaz ke komentáři

technicka otazka?

mam uz 370 000km. ma zmysel este davat chip.Znami ma nahovaraju na nejaku divnu skrinku napojenu na steker myslim pri cerpadle na ktorej je nejake koliecko tym cosi nasteluju a auto ide ako debil./neni to powerbox/ znacku som si ale nezapamätal/ Stoji to iba 50€ co mi je tiez divne a v navode je ze na zimu je potrebneto deaktivovat a nezapinat. Maju to spravene na vypinac a ked sa chcu nahanat to zapnu,inac chodia klasicky.Ako sa poznam ja by som tomu drel stale,bojim sa ale poctu km aj ked motor ide ako hodinky a je ukazkovo on starane. Spojku mam novu, zotrvak jednohmotny som dal cize s tym by nemal byt problem ale nikdy som sa o tieto veci nezaujmal ale obcas niekoho vyprasit na ceste neni zly pocit a za 50€ ale 110ps je uz malo, potom to uz je len o drzosti pri predbiehani.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdravím, znáte někdo tuhle firmu??

http://www.profi-chiptuning.cz/

Přemýšlím, že bych si od ní nechal udělat chip, chipují to na nějakých 105kW.

Mám octavii tdi (ASV 81kw) najeto 170 tis. km, spojka teda ještě původní, takže dvouhmota.:palec:

Chtěl bych se zeptat, co na to motor a turbo? A při tomhle výkonu se nemusí ještě dávat většá intercoller ne?

Já mám akorát na autě udělaný lepší odvětrání intercolleru a EGR off.

jo a cenu si myslím mají dobrou 4000,-.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Zdravím, znáte někdo tuhle firmu??

http://www.profi-chiptuning.cz/

Přemýšlím, že bych si od ní nechal udělat chip, chipují to na nějakých 105kW.

Mám octavii tdi (ASV 81kw) najeto 170 tis. km, spojka teda ještě původní, takže dvouhmota.:palec:

Chtěl bych se zeptat, co na to motor a turbo? A při tomhle výkonu se nemusí ještě dávat většá intercoller ne?

Já mám akorát na autě udělaný lepší odvětrání intercolleru a EGR off.

jo a cenu si myslím mají dobrou 4000,-.

No nevím ta cena je nějak nízká volil bych radši osvědčené firmy ,Cimbu,Dieselpower,TDi fun ..... :palec:

Odkaz ke komentáři

zvysovat vykon tryskama bez cipu mi prijde blbost u ASV (at se nikdo nezlobi) :lol: kdyz uz tam mas ten potencial v tryskach, tak je lepsi je doladit tim chipem, i kdyby to nebylo o moc :) to je aspon muj osobni nazor

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
Se tak dívám, že na své octavii máš motor ALH a trysky 764. Máš to aji s chipem nebo jenom samotné?

mam samotne a jede to moc pekne jen si to krapet foukne.. ale bude i cipecek s turbem ale asi to vypada ze pojedu za funem aby me tam trosku prifouknul :smich: ty mas taky ALH?jestli sji z brna klidne te svezu at vidis rozdil

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři
No já jsem kousek od Brna, právě přemýšlím, co s autem. Já mám právě právě ASV 81 kw a chtělo by to nějak oživit...a nechce se mi do toho vrážet nějak moc peněz, jelikož stavím barák. :( Tak sem si říkal, ze začátku ty trysky.

urcite zakald to je dobry pro pozdejsi chip ale nepoznas takovej narust vykonu bez chipu jen na tryskach jak na ALH

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...