Přejít na obsah

VW GOLF VI

riska_123

Doporučené příspěvky

nějaká kontrola po výměně brzd byla? jako jestli se nezahřívají za jízdy - nevisí někdy desky apod.? desky v držákách chodí volně? mnohdy je potřeba některé hrany desky pilníkem strhnout, aby desky chodily volně bez zadrhávání .....

ono to vypadá jednoduše - vyměnit brzdy, ale chce si to s tím pohrát a pak je to na víc než hodinu ....

Odkaz ke komentáři

Jojo v pohode. Dik za postrehy. Brzd uz jsem menil xy. Je jasne ze zrovna s brzdama neni sranda a vzdy si davam pozor aby vse bylo jak ma. Nikdy nespecham. Bremba uz jsou dole a dnes je vezu na reklamaci. Nahodil jsem stare brzdy a pohoda brzdi krasne hladce bez kopancu. Tak snad reklamace dopadne.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Takze kotouce se mi vratili. Reklamace zamitnuta. Namerena max. Hazivost 0,04 mm. Na dotaz jaka je horni mez odpoved nevime. Necham je srovnat a uvidime co dal.

Co by to mohlo zpusobit? Jeste takovy postreh kopani se zvysovalo s teplotou kotoucu.

A jeste davate nekdo mezi novy kotouc a naboj trosku vazeliny. Ja ano protoze nekdy sundat stare kotouce vyzaduje opravdu velke kladivo. Pry castecne proto neuznali reklamaci.

Nevi nekdo o nekom v ostrave a okoli kdo by mi ty kotouce stahnul?

cfd0b71548b2ebaf0ccb36061104e816.jpg

209205cbb39723c13826fc03c5b09cb4.jpg

Odkaz ke komentáři

Takze dnes jsem vyzvedl kotouce. Dle soustruznika byly ok ale i presto je liznul. Zitra jsem obednany na stk na kontrolu cepu. A pristi tyden na zmereni naboju. Pokud bude vse ok tak nevim jak dal. V sobotu nahodim kotouce, vse znova rozdelam a poradne ocistim a prekontroluji i zadni brzdy.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o rok později...

Po dlouhe dobe nejaka aktualizace. Asr vyreseno. Uplne logicky to byla zaprasena skrtici klapka na motoru. Hups. Zmenen servisni intrval na pevnych 15 tkm misto LL. Ceka me stk tak jsem dnes menil kosti stabilizatoru. Byly uplne ko manzety na cepech. Vybral jsem mayle hd. Tak snad neco vydrzi. Jinak to snad bude v poho a projde bez problemu.

post-2857-0-09495900-1499979071_thumb.jpg

post-2857-0-50711900-1499979086_thumb.jpg

post-2857-0-02370100-1499979103_thumb.jpg

post-2857-0-63035600-1499979147_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...