Přejít na obsah

Koupě ojeté Octavie I - 2015


Fikunda

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Témat je tu sice dost,ale nepřipadají mi aktuální.

 

Chtěl bych slyšet názor oktávkářů na moji potencionální koupi.

 

Vybírám nové auto do 100tis a zalíbila se mi Octavia.

 

Jedné se o tohle auto:

 

http://www.autotrafex.cz/profil-vozu.php?id=305424

 

(doufám, že nevadí že dávám odkaz na bazar)

 

S ohledem na stáři vozu a ujeté km, se mi zdá 90tis km opravdu hodně. Auto jsem kontroloval, po stránce motorové i vizuální je auto naprosto v pořádku.

Jediná závada je, že display od palubního pc je mrtvý.Jsou přes nej šikmé čáry, což je dle slov bazaristy oprava za 2000kč. Domlouvali jsme se, že pokud bych ji bral, opraví to v ceně a já bych si již odvezl funkční. Je ta cena za nový/zánovní funkční maxi-dot reálná ?

 

Zajímá mě váš názor, byla po to dobrá koupě, nebo je to za ty peníze drahé?

 

Děkuji

Odkaz ke komentáři

90k mi prijde taky celkem dost, otazka jak moc muzes tomu bazaru berit kilometry, rok a pul zpatky jsem koupil 81kw rotacku s 190tkm za 80k... jde o to jen chvili hledat, a bazary idealne vynechat... dnes uz staci k tehle cene 30 priplatit a mas dvojkovou octu, otazka v jakem stavu, ale je to taky trochu o stesti a trpelivosti

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...