Guest vosamrsk Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Zdravím ve spolek Octavia II combi, př.Fl mám namontované pružiny na automatické otevírání kufru dálkovým ovladačem, ale napadlo mne, co udělat i čudlik někde na palubku s otevřením kufru z interiéru auta. aspoň člověk nemusí vystupovat, když tam někdo chce něco dát. Zámek má konektor k připojení elektroinstalace. Musí existovat nějaká možnost prodloužit kábliky k čudliku a dát signál stejně, jako od dálkového ovladače na klíčku. Zkušenosti, rady, nápady? Díky předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 ono na to je i přímo tlačítko;) Jinak hledej, už se to řešilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Řešil a vyřešil to člen Kajman, ale ten to vyřešil trochu jinak - ne na toto tlačítko.http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=874&p=1023858 Jinak ten člověk je neskutečnej koumák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Objednat origo tlacitko, ako na fotke a pripojit na dverovu jednotku, nakodovat a ide to. Vo vedlajsom fore to chalan spojazdnil, s radami od rolbara :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Zdravím ve spolek Octavia II combi, př.Fl mám namontované pružiny na automatické otevírání kufru dálkovým ovladačem, ale napadlo mne, co udělat i čudlik někde na palubku s otevřením kufru z interiéru auta. aspoň člověk nemusí vystupovat, když tam někdo chce něco dát. Zámek má konektor k připojení elektroinstalace. Musí existovat nějaká možnost prodloužit kábliky k čudliku a dát signál stejně, jako od dálkového ovladače na klíčku. Zkušenosti, rady, nápady? Díky předem ty pruziny na automaticke otvirani kufru sa dajú zehnat kde? ja mam 2007 tdi a pravda, ze toto by sa mi hodilo. je k temu treba aj nejak elektriku pripajat? diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 Objednat origo tlacitko, ako na fotke a pripojit na dverovu jednotku, nakodovat a ide to. Vo vedlajsom fore to chalan spojazdnil, s radami od rolbara :) A odkaz na vedlejší fórum by nebyl? ono na to je i přímo tlačítko ;) Jinak hledej, už se to řešilo Nevíš číslo dílu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 A odkaz na vedlejší fórum by nebyl? KLIK ;) Tlacitko: http://www.aliexpress.com/item/VW-Skoda-Octavia-trunk-switch-car-boot-switch-with-cable/1474936575.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Listopad 5, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2015 hoši a ty pružiny ste tam dali ake? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.