mino122 Odesláno Říjen 31, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Zdravim Mám dotaz, zjistil jsem že mi nepasuje počet ujetých km s reálnou ujetou vzdálenosti. Jde s tím něco udělat? Kola tam mám 15ky zimní, rozmer 195/65, tlak podle pŕedepsane hodnoty na víčku nadrže. Dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Říjen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2015 Na 100 napočítaných km ve skutečnosti ujedu 87,45km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Jde někde nastavit rozměr kol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Ale budiky ti ukazuji km tusim podle prevodovyho pomeru rovnou z prevodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 budíky ukazují podle rychlosti která se bere z ABS, přes snímače kol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Takze kdyz upravim číslo vzdálenosti impulsu. Tak se zmeni i měření ujete vzdálenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Takže teď jak jsem jel z roboty, tak jsem si zapl na mobilu apku ktera podle gps ukazuje rychlost a na climatroniku sem si taky zobrazil rychlost. Ty jsou stejne +-1km/h. A na tach bylo o 5 vic. Ale podle apky jsem ujel min km. Takze nevim co s tim. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Climatronic zobrazuje rychlost? :D GPS rychlost a tu co ukazuju budiky je rozdielna, ale podla gps je mensia (cca o 6km/h). Mas na budikoch aj digitalnu rychlost? Ak ano, sedi to s tou co ukazuje rucicka? Inak nechapem ako si vyratal/odmeral, ze na realnych 87,45km ti ukazalo 100km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 Jo climatronic ma skryte menu. A ukazuje hodne veci. Na tacho ukazuje o 5 km/h vic nez na gps a climatroniku A ujete km mi spocitala apka v mobilu podle gps a i kdyz si zadam v mapach stejnou trasu tak to odpovida tomu co ukazala apka ale auto ukazuje vic km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 (upraveno) No tak to som nevedel :) To ze ti tacho ukazuje o 5km/h viac ako gps, tak je to OK. A k tym kilometrom teda neviem, to som nikdy nestudoval...nechapem ako ta to mohlo aj napadnut odmerat Ale skor by som veril autu a realne nabehanym km, ako nejakej apk v mobile. Upraveno Listopad 1, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 To ja vim ze to je ok ale vadi mi ze nadmeruje kilometry A o tom climatroniku tu je tema a myslim ze se jmenuje hratky s climatronikem Nebo si do googlu zadej climatronic hiden menu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 No ja climatronic nemam, preto ma to ani nenapadlo vyhladavat...a na hratky mam doma spolubyvajucu :D Ako som pisal, skor by som veril nabehanym km na tacho, ako nejakej apk v mobile. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 1, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 (upraveno) jednoduše až pojedeš po dálnici, tak si vynuluj s kilometrovníkem a po nějakých 50km to zkontroluj, ale dle mne bude měření auta v pohodě Upraveno Listopad 2, 2015 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2015 To je dobry napad. To zkusim Pak dam vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mino122 Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Tak jsem to zkoušel sice na asi třech kilometrech ale na rovne ceste a nesedi to. Nez jsem dojel na ten třeti kilometr tak uz to nesedelo o necelych 100 metru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.