Pan Vik Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Zdravím všechny nadšence Octavii,po dlouhé době jsem vyzkoušel zas české auto,trošku strach z českých lapku jsem dlouho váhal jestli český nebo zas japonec a nakonec Octavia 1,9 TDI- 66kw ,Láska na první pohled i svezení,spotřeba,síla.Hledal jsem 1měsíc a nakonec padla volba na černý faro .Servis oleje ,rozvody,brzdy,vyčistit nalešti a první dovolena s rodinkou a tygřík šlapal jak hodinky tak doufám že ještě dlouho bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Zdravím a vítám:) Nějaké plány? Motor supr, kolik to má nalítáno?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Listopad 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Zdravím a vítám:) Nějaké plány? Motor supr, kolik to má nalítáno? :) Plány mám chci lakovat kapotu,nějaká tečka od kamínku a chtěl jsem chip základní jen software na 85kw ale ještě vahám motor má poctivých 210 tisíc a šlape jak hodinky tak nevím jestli se budu do toho vrtat,dneska krásné slunečné počasí ta to jistila myčka a přezutí na zimní alu kola, použil jsem s audi A3 a nová kožená manžeta na řadičku a výměna autoradia original za Pioneer DEH-X3600UI hraje krásně barevně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Rád vidím v clubu dalšího černého combíka Vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Moc pěkný kombíček. Ať dobře slouží! Vítej zde v klubu nadšenců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2015 Vypada moc pekne!Vitej mezi nami! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Ještě musím doplnit popis tygříka. Škoda Octavie 1.9TDI ALH 205000km země původu cz typ výbavy elegance ASR,ABS,loketka,denní svícení,alu 15, central,klima, Po nákupu výměna,olej,filtry,nástřik spodku,rozvody contitech,ina hepu-v.pumpa,komplet přední brzdy zjištěný ulomený šrouby na třmenech 3 ze 4 vyfrézovat,vložky ,také zalomený šrouby hlavní vzpěra motoru tak že nová,brzdy brembo max po 2000km vibrace reklamace pravé přední kolo ,autorizovaný servis výměna na originální kotouče, měřená házivost náboje 0 žádný vůle na napravě tak uvidím doufám že bude klid, dále jsem dal nové radio Pioneer DEH-X3600UI a koženou manžetu řadičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Mohu poprosit do sz foto po nastriku spodku ? :-) Delal jsi cernou ? Byly dole napravy ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Mohu poprosit do sz foto po nastriku spodku ? :-) Delal jsi cernou ? Byly dole napravy ?? ne ne nápravy jsem nesundaval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 tak dnes nějaký novinky ,trošku mě štvalo že je octavia hlučnější jak předchozí ford focus tak jsem po hledaní na internetu přistoupil ke kompletní odhlučnění kabiny dveří a motorového prostoru,podběhy, materialem Gladen a udělal jsem dobře auto teď jezdí bez hluku a to mě těší,i když ten zvuk mám rád na dlouhé cestě je lepší klid a to teď mám!!!Jinak mě dráždí si potáhnout volant kůží našel jsem jednu firmu která to děla výměnným způsobem tak nevím ,nechci kupovat starší z RS ,malá zajímavost to co jsem našel v kapse předního blatníku,to mám dost, 2 kila krásné černé hlíny,jo a nemá někdo typ na mřížku na torpedo pod oknem aby tam nepadalo listí a nechci tam dávat perlinku,psal jsem někomu tady na stránkách ale žádná odpověď měl tam někdo krásnou žlutou ale neví kde to vzal nebo co to je viz obrázek niže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 pod to torpedo to bude něco jako tahokov nebo tak něco...jinak pěkná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 pod to torpedo to bude něco jako tahokov nebo tak něco...jinak pěkná. asi ano děkuji za tip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 (upraveno) Ten žlutý tahokov má Dzordzino - viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20263&p=1400355 Taky tam chci něco dát. Uvažuju o tom tahokovu nebo o kusu sítě proti hmyzu, co se dává do oken. Edit: koukám, že si byl rychlejší :D Upraveno Leden 15, 2016 uživatelem Ladis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Pěkná práce, taky jsem teď vytlumoval kapotu, mezistesnu, přední dveře a kufr. Podbehy jsem nedělal ale koukal jsem že to dělá čím dal víc lidí tak to asi taky zkusím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 jo jo je to znát žádný odvalovaní kol slyšet je jen bzučení motoru,zítra hodím ještě foto ,tlumil jsem ještě zadní vrata a plastový kryt motoru,zjistil jsem cenu toho tahokovu na to torpedo ,prodává se celá deska 1,2x0,2m asi 650kč plus pošta tak že to poladím nějak jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Leden 15, 2016 Sdílet Odesláno Leden 15, 2016 Zkus se zeptat někde v autodílech nebo se koukni třeba sem. Mají tam různé od 49 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 tak jsem nafotil zbytek tlumení,zadní vrata,kryt motoru ,kapota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Parádní práce s tím tlumením 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Zkus se zeptat někde v autodílech nebo se koukni třeba sem. Mají tam různé od 49 Kč. Děkuji za tip už mám objednáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 Tak jsem si udělal radost a mám nový kožený volant ,perfektně se drží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2016 jo a dnes jsem objednal komplet zadní brzdy byli trošku zatuhlý a trošku mi přibrzďovali a při rozebraní jsem si všiml že tím teplem se půl pakny odlepilo tak jsem objednal i perka a brzdovou kapalinu a komplet to udělám,včetně toho tahokovu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 dneska dorazily brzdy tak jsem měl celé odpoledne o zábavu postaráno ,když bylo hotovo a jel jsem to projet tak jsem zjistil že mám měkký pedál tak že to musím ještě dnes odvzdušnit ,sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Leden 19, 2016 Sdílet Odesláno Leden 19, 2016 Měl jsi dat rovnou kotoučovou nápravu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Leden 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Tak dnes mi přijdou nové koberce z Gumka už se těším a nechal jsem si repasovat starter ,nějak v těch mrazech 2x zaváhal a to nemám rád ,pán mi vyměnil volnoběžku prej byla už opotřebována jinak bylo vše ok,zaplatil jsem 1200kč bude klid ještě chci nechat zkontrolovat alternátor abych v letě na dovolený neřešil dobíjení i když to zatím nezlobí 210000km má nalítano a nový to nebude tak pro jistotu.Jo a musím koupit tisícihran M12 trošku mi šilhá volant po výmněně za nový, jestli to pán přesadil o zoubek vyzkouším to a uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 No pěkně jsi si vyhrál s tim tlumenim. Moc se mi to líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Parádní údržba ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 chlapi mám otazku neřešil tu někdo kontrolku zadních pravých otevřených dveří ,zjistil jsem že mi nesvítí a když otevřu zadní pravý dveře tak jse mi po 30 s samo zavře auto,když otevřu jakýkoliv jiný je to v pořádku na co se mám podívat?Někdo psal mikro spínač nebo kabel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Mikrospinac :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Duben 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 tak jsem si udělal radost a dostal holka Chip 92kw a jede jak splašená koza,a vytlumil jsem zadní podběhy materiálem Gladen,a dostala tlumicí element řemenice a volnoběžku alternátoru byla seklá oboje značka Ina,dále nové zadní brzdy ATE a nechal jsem přeleštit lak + lak kapota.Jsme připravení na sezonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 19, 2016 Sdílet Odesláno Duben 19, 2016 krásná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.