Přejít na obsah

Alarm - hlidani vnitrku

Majkl_

Doporučené příspěvky

Zdravim,

V o1 (rv 2001, facelift, 799B komfortka, okna v el, origo vystrelovaky) mam origo alarm (dnes jsem nastavoval pres vag pipnuti pri zamkmuti a odemknuti). Ve vagu mam take nastaveno hlidani vnitrniho prostoru na hodnotu 1 (myslim ze kod 06 nebo 07 to byl). Kazdopadne kdyz se zamknu a v aute skacu jak ocas tak stejne nic, kopu do pneu, boucham do pristrojovky, nic. Jen kdyz otevru dvere hned zacne houkat. (Musim zmacknout dvakrat, pri zamknuti, aby se vypl safelock). To stejne kdyz otevru kapotu. Ve visu kdyz jsem to hlidani vnitrniho prostoru hledal tak tam je poznamka ze se toto hlidani aktivuje po dvojitem zamceni (nebo tak nejak to tam je formulovano).

Chci se zeptat, hlidani vnitrniho prostoru je mysleno jako jen otevreni dveri zevnitr nebo i pohyb v aute ? Tim by mi to davalo smysl ze po vypnuti safelocku muzu zevnitr otevrit dvere pri zamcenych dveri.

Pokud i pohyb v aute, da se nekde seridit citlivost?

Dekuju

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se včera hrabal v autě a mirkovlnové čidlo jsem našel. Schválně jsem se v autě zamknul, když jsem se demontoval popelník, auto začlo houkat :-) Tudíž je funknčí, jen se vážně musím vrtět v autě asi 10 minut aby alarm začal houkat, tudíž je to podle mě nastaveno na minimum.

Když jsem vyndal popelník, tak jsem skončil protože bych potřeboval sundat panel ovládaní topení, což nevím jak na to a návod jsem nikde nenašel - neví někdo jak na to ? :)

"Štelovač" pro citlivost čidla nahmatám, i šroubovákem, ale je to jakby jen díra, tudíž musím asi sundat celé čidlo a to ještě rozebrat, ale nemůžu dokud nesundám ovládací panel pro ovládání topení (mám manuální klimu).

Děkuji za nápady a tipy :)

Odkaz ke komentáři

Cidlo mam uplne jine nez na obrazku. Musin ho vyndat a abych ho vyndal potrebuji vyndat nejprve panel ovladani topeni (manualni klimu).

Mam tam taky dirku a je tam napsano + a -, ale nejde to ninak otocit, je to jakby dira, neni tam nejake kolecko, to budu muset proste asi vyndat a rozebrat protoze jinak to nepostsluju :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...