Přejít na obsah

Pootočený volant

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové a dámy.Potřeboval bych poradit s jednou záhadou.O1 Tour 2010 1.9 TDI,koupeno nové,najeto cca 65 000 km.Jedu po jakékoliv okresní silnici,volant je rovně jak má být.Jedu po dálnici,nebo stačí když si sedne někdo jako spolujezdec a volant je cca 10-15° pootočený doprava.Byl jsem na geometrii v servisu kvůli podvozku a vse prý je O.K.Tak neví sakra někdo co je to za p.......????

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ten obrázek s tím nemá nic společné.

Volant se samo do roviny dát musí,to je jasné,nicméně to co autor píše mi nedává smysl-"Jedu po jakékoliv okresní silnici,volant je rovně jak má být.Jedu po dálnici,nebo stačí když si sedne někdo jako spolujezdec a volant je cca 10-15° pootočený doprava"

Geometrie děláme s tím jsem se nikdy nesetkal.Pokud je cesta spádovaná,může se zdát,že se musí volat pořád dorovnávat,to je vše.

Odkaz ke komentáři

Tak pánové a dámy jsem doma s autorizovaného servisu a podělím se o své dojmy.Po předchozích zkušenostech s AS jsem tam šel s hrůzou už jsem měl snad naskákané i pupínky na hlavě.ALE byl jsem až mile překvapen,jednání super a auto už je taky v cajku.Teď je opravdu paráda stím jezdit!Ale když vylezl technik a ukázal my problém,tak jsem jen kroutil hlavou,přotože tohle se my ještě teda nikdy u žádnýho auta nestalo!!!Uložení zadní vlečné nápravy!!!Volné šrouby a náprava celá šikmo!!!Takže auto tam měli cca 2 hodky a 1000Kč.Ale hlavně volant je rovně a ovládání vozu úplně na jiné úrovni.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...