jofa Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Zdravim,nakolko mame v rodine 3 auta z koncernu vw (passat rv97,fabia rv00 a octavia 02) a vacsinou vsetky opravy robim ja,rozhodol som sa ze by som si kupil nejaku obycajnu diagnostiku.mam ale problem,ze po tom vsetkom co som si precital tak mam z toho dobry hokej.rozhodujem sa medi vag vcds kkl 409.1 alebo vag vcds hex can.cenovy rozdiel medzi nimi je asi 30e.operacny system mam win 7 64bit a win 8.1 64bit.docital som sa ze kkl na 64bitovom systeme nejde,na druhu stranu hex can vraj spravi na mojej octe len motor.som z toho magor a bol by som rad keby mi v tom niekto zo skusenych poradil.dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Já používám toto- http://www.robeko.cz/katalog/diagnostika-osobni-19/skoda-vw-audi-seat-23/diagnosticky-pristroj-vagprofi-2-93/ Je to v češtině a praktické třeba při cestě na dovolenou do HR a případných nečekaných problémech i doma na cestách.Vleze se po sedačku spolujezdce.Velikost pánské kosmetické taštičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 jofa: přímo šipan tuto diagnostiku vyzkoušel na mém autě a musím říct, že je to opravdu dobrá hračka, dokáže se napojit všude a velká taky moc není, takže ji můžeš vozit bez problémů v autě u sebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Listopad 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Vyzera dobre,aj co som cital popis tak ma zaujala takze budem zvazovat aj tuto moznost.a co poviete na tie kable k pc?mate s tym nejaku skusenost? Vychadzaju do 50e 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Blbost. Vsetky tri auta spravis vag kkl 409 kablom. Tak isto blbost kable slapu pod WIN 7,8, 64bit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofa Odesláno Listopad 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 No bodaj by si mal pravdu,lebo som v sobotu volal na jeden inzerat a toto kkl mi neodporucil,lebo vraj moju octu 02 s tym nespravim,ze max.motor a ze je problem s windowsom 64-bitovym a hned mi doporucil vcds hex can kabel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 19, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2015 Tvoju OC1 SDI v pohode spravis s kkl vag kablom. Mam ho viac ako 10 rokov isiel na win XP teraz slape na WIN 7, 8,1 64-bit. Ten co predava tie kable tak nevie co vlastne predava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mira00 Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 zdravím všechny....já používám tuhle.a jsem s ni spokojený.. http://www.robeko.cz/katalog/diagnostika-osobni-19/skoda-vw-audi-seat-23/diagnostika-skoda-audi-vw-seat-diagnosticky-kabel-vag1-43/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.