svecpetr Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 mám otázku na Octavku I ... ale verzi Tour, takže tak trochu upravenou Octavku při zapnutých světlech mi svítí v podstatě celá palubovka... ale nesvítí mi naprosto vůbec stělování klimatizace tj. rychlost větráká, zapnutí/vypnutí klimatizace, vnitrní okruh, teplota vzduchu na obrázku je to dole u řadící páky :o) kroužkovat to doufám nemásím chci se zeptat, zda to svítit má anebo to Tourky prostě nemají děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Někde je chyba, svítit to samozřejmě má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirekkrejci115 Odesláno Listopad 22, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Zřejmě se jedná o manuální ovládání klimatizace. Nesvítí to protože bude zřéjmě spálená žárovka. Je třeba dát prostřední kolečko do polohy "2" a tahem k sobě vysunout (poprvé to jde hodne ztuha). Uvnitř se nachází žárovka, která se hodně často spálí. V celém ovládání se nachází pouze jedna žárovka a průhledný světlovodící plast, který rozvádí světlo po celém ovládání. Jelikož dochází k častému spálení žárovek tak vyrábím podsvícené podložky, které nahradí podsvícení ovládání manuální klimatizace a dá se vytvářet i různé barevné kombinace. Malá inspirace, kdyby měl třeba někdo zájem viz. zde http://led-backlight-cars.wobo.cz/fotogalerie/manualni-klimatizace.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
svecpetr Odesláno Listopad 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2015 Zřejmě se jedná o manuální ovládání klimatizace. Nesvítí to protože bude zřéjmě spálená žárovka. Je třeba dát prostřední kolečko do polohy "2" a tahem k sobě vysunout (poprvé to jde hodne ztuha). Uvnitř se nachází žárovka, která se hodně často spálí. V celém ovládání se nachází pouze jedna žárovka a průhledný světlovodící plast, který rozvádí světlo po celém ovládání. Jelikož dochází k častému spálení žárovek tak vyrábím podsvícené podložky, které nahradí podsvícení ovládání manuální klimatizace a dá se vytvářet i různé barevné kombinace. Malá inspirace, kdyby měl třeba někdo zájem viz. zde http://led-backlight-cars.wobo.cz/fotogalerie/manualni-klimatizace.html Díky za odpovědi, je to přesně ono, takže budu bádat a rozebírat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.