mirozdenek Odesláno Listopad 26, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2015 caute neviete niekto preco mi niekedy pocas jazdy medzi preradovanim rychlostami zhasne motor?? Sam od seba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 1, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2015 co třeba relé 109 ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirozdenek Odesláno Prosinec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2015 Skusim pozret a ako sa da zistit ci je zle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Prosinec 5, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2015 když uplně odejde nenastartuješ,vyndej ho rozeber a proletuj spoje můžou tam bejt studenáky a pak to blbne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirozdenek Odesláno Leden 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Nakoniec to bol upchaty saci kos v nadrzi. A este som sa pokusal nastavit nizsiu volnobeznu davku na hlave cerpadla a stale mi vypisuje chybu horni hodnota dorazu ventil n146 a nejde vymazat. Hodnotu davky mam 5.4mg. Staci este neako dostelovat cerpadlo alebo je niekde inde chyba?? Nakoniec to bol upchaty saci kos v nadrzi. A este som sa pokusal nastavit nizsiu volnobeznu davku na hlave cerpadla a stale mi vypisuje chybu horni hodnota dorazu ventil n146 a nejde vymazat. Hodnotu davky mam 5.4mg. Staci este neako dostelovat cerpadlo alebo je niekde inde chyba?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.