baxik Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 (upraveno) Zdravím, Neřešil jste už někdo zabudování ovládání garážových vrat na nějaké tlačítko např. na volantu? Mám dálkový ovladač, otvírání klasických 868MHz, ale nebaví mě to pořád někde v autě lovit. Uvažoval jsem, zda by nebylo možné vysílač někam zabudovat a nechat to například na nějakém tlačítku na volantu či jinde. Uměl by to někdo? Popř. pokud existuje již nějaké std. řešení, rád se nechám poinformovat. Upraveno Prosinec 6, 2015 uživatelem baxik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Audi mělo spešl sluneční clonu s ovladačem. Volant vynech, ten je digitálně. Já jsem přemýšlel nad umístěním ovladače např ve sloupku a vydrátovat spínač na palubku, např do otvoru po starém tlačítku alarmu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 několikrát sem to lidem zapojoval na vypínače pod klimatizací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 Asi nelepsi řešení :).... Řešil si to úpravou původního ovladače nebo nějakej univerzální modul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 pokud tam je pořád místo, ale vždycyk to je o vyvedení spínače na tlačítko, tedy pájení do origo ovladače, že? U mě je např. problém, že mám dvoje vrata, 1 na vjezd a druhé na výjezd :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 jj, je to na napájení do ovladače 0 Citovat Odkaz ke komentáři
baxik Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 několikrát sem to lidem zapojoval na vypínače pod klimatizací Na kolik to cca vyjde práce + matroš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 tlačítko+konektor+kabeláž 500,- a práce podle náročnosti 300-500,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.