dusan94 Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Dobry den. Chcel by som sa vas popytat na vymenu celneho skla na O3 - elegance plus. Mam tam to vyhrievane sklo, tie senzory, ci kameru.. No a mam taku otazku, ci je lepsie vymenit sklo priamo v servise autorizovanom,... alebo v tych inych specializovanych firmach ako Hornet, ci autosklo ci ako to je.. Viete nejaky nazor na toto? Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Za mna urcite origo servis aj ked si za to vypytaju raketu ... pripadne zohnat sklo u nejakeho autorizovaneho dodavatela :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Radšej Autosklo, Hornet a čo ja viem ako sa všetci volajú. Chlapi robia 5-6 okien denne, doslova urobia to aj po tme, v autorizáku sa sklá väčšinou menia spôsobom, zavolajte "sklenárov". " Sklenári" majú na sklade a na výber viac skiel ako v servisoch a nie je problém akýkoľvek špeci kus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Neodporúčam ani Hornet ani Autosklo. Veľakrát sa stane, že dačo pri výmene poškodia a polámu. Hlavne by som sa obával v prípade vyhrievaného skla s kamerou. Nehovoriac o tom, že po výmene čelného skla s kamerou treba spraviť kalibráciu a toto spravia len v autorizovanom servise. To, že sklenári majú na sklade a na výber viac skiel je irelevantné. V autorizovanom servise majú sklá tiež bežne skladom a ak náhodou nie, do 24 im dodajú to správne podľa vin kódu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Tak tak ako pise Igor (160R) hornet atd by som volil jedine pri nejakom starom aute (felicia a pod) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BATMAN Odesláno Leden 16, 2016 Sdílet Odesláno Leden 16, 2016 Na podzim jsem menil vyhrivane sklo v autorizaku a faktura byla neco malo pod 10.000 takze neni to tak hrozne. Cena origo skla byla cca 4500 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oblina Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 Neodporúčam ani Hornet ani Autosklo. Veľakrát sa stane, že dačo pri výmene poškodia a polámu. Hlavne by som sa obával v prípade vyhrievaného skla s kamerou. Nehovoriac o tom, že po výmene čelného skla s kamerou treba spraviť kalibráciu a toto spravia len v autorizovanom servise. To, že sklenári majú na sklade a na výber viac skiel je irelevantné. V autorizovanom servise majú sklá tiež bežne skladom a ak náhodou nie, do 24 im dodajú to správne podľa vin kódu. Zhodou okolnosti som bol vcera v autorizovanom servise v Ziline, ked tam dosla pani s nemeckou Octaviou, ze potrebuje vymenit celne sklo. Prijmaci technik je jasne povedal, ze nic robit nebudu, lebo je to minimalne5 hodin prace (bolo cca okolo desiatej) a ze "asi" take sklo ani nemaju. Takze diletant ako diletant - je to o ludoch a autorizovany servis garantuje uplny prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majkyke Odesláno Červenec 15, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 Nema niekto skusenost ci sa neda objednat na OIII determicke celne sklo,je mi jasne ze bude drahsie,ale ci vobec je taka moznost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekmarko Odesláno Listopad 30, 2019 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2019 Dobrý deň, osobne som pracoval pre Hornet a aj keď sa tu nejakým spôsobom pretláča mienka že hornet ani žiadne iné autosklo nie sú spoľahlivý pri výmene skla octavia 3, tak by som rád pridal pár myšlienok. V prvom rade octavia 3 čelné sklo spolu so senzormi alebo kamerami sa ničím moc nelíši od ostatných áut spred pár rokov, kde taktiež boli už dávnejšie senzory a kamery. Nie je to žiadna veda - dióda vysiela infračervené lúče do skla pod istým uhlom. O trochu ďalej možno 2 cm sú snímacie senzory, ktoré tieto ľúče zachytávajú. Pokiaľ vám naprší na sklo, uhol odrazu lúčov sa zmení a senzory túto zmenu zachytia a spustia stierače. Takže si to zhrňme: Jedno malé zariadenie, pripevnené na skle. Toto zariadenie viete bez problémov odmontovať a znova primontovať na nové sklo. U nás bolo zvykom ho ani len neodpájať zbytočne. To isté je aj s kamerou. Jednoducho je pripevnená na skle. Na novom skle sú vždy úchytky na upevnenie akéhokoľvek zariadenia, ktoré tam má byť podľa modelu skla. Jediný rozdiel je v tom, že ja som zvykol sklá meniť do 1 hodiny. áno. Mne to trvá 1 hodinu. V autorizovanom servise to trvá dlhšie pretože páni väčšinou nevedia čo robia a bádajú. Skúmajú čo je ako zapojené. Teraz mám vlastné autosklo (Hellways) a máme dosť objednávok, dokonca často sú objednávky typu "vybral som si vás, pretože nemôžem čakať na hornet, alebo autorizovaný servis"... Takmer v každom autoskle vám dokážu vymeniť sklo spoľahlivejšie ako v autorizovanom servise. No a ešte na koniec pridám, že pravda je taká, že zopár krát sme už ako súkromné autosklo vymieňali sklo aj v autorizovanom servise. Jediný rozdiel je v tom, že napríklad 2 octaviu sme menili sklo za bežnú cenu 180€ a servis za to bral 340€ od klienta. Páči - nepáči, je to tak. A záruku máte v autoskle rovnakú, ak nie ešte lepšiu ako v autorizovanom servise... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.