Pavelha Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Zdravím, zapnul jsem u Octavia 2 přimrzlé stěrače... levý se ani nepohnul, pravý se naopak dal do pohybu a překřížil se přes levý a tam se zaseknul až skoro v druhé krajní poloze o ten levý... vypnul jsem pohon a manuálně vrátil pravý dolů do počáteční polohy a levý uvolnil od ledu. Asi přitom uvnitř něco prasklo i u toho pravého, protože už se nepohybuje ani jeden, přestože motorek slyším že běží (velice potichu). Nevíte co tam asi odešlo? Rád bych to opravil sám, je li to možné... děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Sundej torpedo a podivej se nebo se ti to protaci v ulozeni steracu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha Odesláno Prosinec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Sundej torpedo a podivej se nebo se ti to protaci v ulozeni steracu... Tak oba stěrače mají na kónusech stržené drážky.... (jsem překvapen jak malé kónusy a jemné drážky... to se nedivím že se to strhlo...). Jde to nějak opravit? Jen vyčistit kónusy od utrženého materiálu a pořádně dotáhnout asi nestačí že? dík Pavel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Tak za prve, proc citujes prispevky....za druhe dej si na to pozor at te nemusim resit.... ju dik A k tvemu problemu... nekdy staci dotahnout, nekdy tam musis dat trochu materialu aby se to vymezilo... a potom poradne dotahnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavelha Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 ok.. Tak jsem tam přidal něco materiálu a vypadá to ok, vyfotil jsem to pro ostatní... dík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PcGamer Odesláno Květen 16, 2018 Sdílet Odesláno Květen 16, 2018 zdarec, chci se zeptat, podarilose mi pri povolovani sterace (sem debil zapomnel tukat na to pres matku) znicit zavit na tom tisichranu. otazka je zda se da vymenit jen ten tisicihran co drzi sterac?? DIky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Květen 17, 2018 Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 Těžko. Nepůjde sehnat koupit. Nepůjde závit opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PcGamer Odesláno Květen 17, 2018 Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 no to je blby. nevim jak by to slo opravit. zkousel jsem rozpulit matku a dal sem ju na zavit na to sem dal vorisek a projel jsem to nahoru, to slo pekne i bylo citit ze to prorezava, udal jsme to ale 3x a potom sem zkousel nasadit matku a stejne se nechytla. Nevim zda existuje zavitnik, ktery lze nasadit do zavitu. ted sem to vypodlozil podlozkama a kousek to slo dotahnout, zatim to drzi, tak uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 17, 2018 Sdílet Odesláno Květen 17, 2018 Trochu nerozumím tomu, co tu popisuješ s rozpůlenou matkou ale pokud je stržený závit na tom šroubu (viz foto nad tvým prvním postem) tak proříznout závitovým očkem, jestli to tedy není servaný na totáč. Pak jedině vyříznout závitovým očkem, menší závit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.