vsh Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Ahoj, prosím o radu - nehřeje mi na O1 2007 TDi Tour zadní okno. Měřil jsem to voltmetrem a výsledky jsou následující: 1) Voltmetr na kontaktech drátků u zadního okna = 10,9 V 2) Voltmetr první kablík na kontaktu drátků, druhý kablík přímo uprostřed okna na topném pásku = 8,7 V Z toho soudím, že proud tam frčí a z tohoto pohledu je vše OK. Ale - je 10,9V mezi kontaktama dost? Pokud ne, kde je problém? Měřil jsem to na vypnutém motoru, pouze klíčky v zapálku. A pokud je to dost - proč to nehřeje? Díky! Ivo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Prosinec 12, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Nevím kolik tam ma jít ,ale pokud ti to nehreje ,ani jeden "drát" tak mas bud všechny prepaleny ,nebo tam jde tak malo proudu ze to nerozmrazi to sklo ,nebo je prerusenej někde obvod ,jinak me nic nenapada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vsh Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Vyřešeno. První problém byl zaoxidovaná kostra, po vyčištění tam teče 9,5A. Druhý problém jsou přerušené pásky na skle. Takže teď topí aspoň cca 1/3 okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vsh Odesláno Prosinec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Mimochodem to přerušení mám na hodně místech a poměrně dlouhé trasy. Nešlo by na opravdu třeba použít tohle? http://www.ges.cz/cz/cu-tape-sa-1m-6mm-GES07713034.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Ta páska není nnejlepší řešení. Používal jsem elektricky vodivý lak El-2 z GMe. celkem dobře to fungovalo, ale nesmí se pak to okno šmudlat chemií. Nános laku mezi elektrkářksou pásku - lze vytvořit hezký navazující obrys původních drah. Natřít s cca 1cm překryvem na původní nepoškozený pásek.Nechat zavadnout a před úplným vyschnutím izolepu sundat - neutrhneš tak nanesenou vrstvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.