43VTEC Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Taky mi svítily obě kontrolky a měl jsem vadné čidlo ABS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Leden 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Na pátek jsem objednaný, tak dám vědět, jak jsem dopadl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Leden 31, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Octa je ze servisu doma a bylo vadné čidlo ABS :) A když je venku hezky, tak jsem ji umyl a nalepil nakládací hranu a v interiéru vyměnil žárovky za Ledky :P nyní sháním rs křídlo, tak kdyby někdo o nějakém věděl, pište SZ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 tento pán rozprodává dva anglány na díly,tak mu můžeš třeba napsat: https://www.facebook.com/groups/432308886856216/permalink/943350902418676/?pnref=story 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Únor 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2016 Díky, ale křídlo už neměl :( Nakonec se poštěstilo a dnes jsem sehnal origo rs i barvě za výbornou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 tak pecka...jinak to mě mrzí,že jsem nepomohl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Únor 3, 2016 Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Ahoj mam rovnaku octu v combiku s tym istym motor... urobil si dobre ze si nekupil mondeo... a climatronik ticho zavidim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Únor 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2016 Luk.ass - Nevadí, děkuji za snahu :) Psycho - Ahoj, není dne, kdy bych litoval, že jsem si pořídil Oktu. Zatím mi dělá jenom samou radost :) Křídlo dnes dorazilo, na zkoušku nasazeno a musím říct, že je to Zítra v práci to tam vrtnu (snad to nepose*u) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Únor 4, 2016 Sdílet Odesláno Únor 4, 2016 hned je to zase o kousek lepší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Březen 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2016 Po menší odmlce, menší update :D Křídlo jsem pro sychr i přilepil :lool: Pořídil jsem nové žárovky - Osram Night Breaker Unlimited, LEDky do parkovaček a zatím paráda A hlavně, stal jsem se hrdým členem OC Jinak Octa slouží suprově (ťuk, ťuk,ťuk) a km jenom přibývají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Listopad 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2016 (upraveno) Přidám čerstvé info :) Okta dostala nové rozvody, komplet nové přední brzdy, tónované skla, černé polepy sloupků, klasika jako oleje a filtry, nové podtlakové hadičky, na masku jsem nalepil karbonovu folii, zadní tapecirunk z rs (ještě někde sehnat přední) a už jsem přezul na zimu. Jezdí jak má, akorát zlobí turbo. Občas táhne, občas ne, jindy si zase hvízdá, ale zatím nekouří :D I když ji protahuju kde to jde, mám takové tušení, že turbo je KO a budu muset koupit nové :( Ještě přidám aktuální foto :) Upraveno Listopad 6, 2016 uživatelem Gluskin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 7, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 Parádní údržba, to Ti chválím ! To turbo nechej vyčistit, není to až tak drahé pokud to dáš do servisu a budeš vědět jak na tom je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Listopad 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2016 (upraveno) Díky, v plánu je toho ještě víc (tento týden to vypadá, že namontím Maxidot) :) V servise mi řekli, že je špatný podtlakový ventil, vyměnit se nedá, pouze celé turbo. Jediná možnost, prý mám protahovat co to jde a nedusit to v nízkých otáčkách, aby se nezaneslo karbonem. Buď se probudí a pojede, nebo ne. Ale jak říkám, občas táhne, občas ne Upraveno Listopad 7, 2016 uživatelem Gluskin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Trochu oživím. Maxidot padl, není tak životně důležitý. Bylo nutné investovovat do jiných věcí. Investice to nebyla zrovna nejlevnější, protože Octa dostala nové turbo :palec: Konečně táhne jak má. Jinak zima proběhla v klidu, všechno šlape :pivo: Octa dělá jenom radost a proto jsem ji dneska koupil dárek - Spidery :wub: Už jen, aby opadly ranní mrazy a hurá přezout :palec: Jen jsem se chtěl poradit. Bude mi pasovat zadní kotoučová náprava z RSa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Zadek bude pasovat jen minimum 16" disk, pokud nemas ve predu 288/312m tak radeji zacni predkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 To nemám. Aspoň vím, kde začít :) Děkuji. Do léta jsem měl tolik plánů.. budu to muset posunout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mareo Odesláno Březen 15, 2017 Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Tak zacni predkama a rovnou jinak dej 312mm (16"disk) a nebo 288 (15" disk) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gluskin Odesláno Březen 15, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2017 Díky moc za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.