Jonas.Kaspar Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Zdravím, poradí mí někdo, jak zjistím zda můj vůz vyhovuje nové legislativě v povinným filtrem pevných částic? Tedy myslím něco jiného, než kdybych musel s VINem do autorizáku. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Ak si ho povodne mal a bol odstraneny, tak sa to podla VIN zistit neda (logicky tam bude ze ho mas). Ak si v aute dpf nemal (mas starsiu octaviu), tak tvoje auto stale splna vtedy platne normy, na tom sa nic nemeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 koukni na malý techničák z druhé strany a tam je varianta (třetí skupina písmen) a 3-5 písmenko (začíná na B) je typ motoru pokud máš předFL a PD motor, CR bude mít asi 3-6 (začíná na C). CR mají DPF vždy, PD jen některé. Jinak DPF není povinný pro auta, která byla homologována bez něj;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 můj vůzTo je na věšteckou kouli :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 bych byl pro aby před založením dotazu musel dotyčný vyplnit aspoń něco o autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DRAKcz Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Zdravim. Hledal jsem bezuspesne, tak se zeptam - je v okte 12/2009 2.0 TDi 103kw DPF ? Typ motoru CFHC, kod motoru AZV. Uz jsem v koncich zda-li tam je nebo ne. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Pokud ho nekdo nevykuchal, tak ano, common raily (Cfhc) ho mely vzdy, azv je zase pd bez dpf pokud tam nebyl dan jako volitelny... Takze se koukni do tp na kod motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DRAKcz Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Presne takhle jsem zblbly. Cfhc ma filtr, azv ne. A krom toho se Azv davaly do roku 2008 (nebo 6) co jsem se sozvedel na Wikipedii, tak jsem jeste vic zmateny. Asi budu majitelem, nevlastnim zatim. Je to dovoz z Francie (2013). Poznam ja jako laik ze je Dpf pritomno? Asi ne, ze Edit- majitel tvrdi, ze filtr tam neni, ale kod CFHC to vyvraci. Tak jsem z toho jelen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Azv je bkd s výkonom 100kW práve pre francúzsko a dpf by tam.malo byť ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 Nejlepší bude když se koukneš do TP na kód motoru. A když si to zadáš na internet nebo ho napíšeš sem, tak se dozvíš :) Ani z tohodle to nepoznáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DRAKcz Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 I z popisu z cebie tam je jednoznacne napsano Kod motoru - AZV A jednoznacne je napsano i Typ motoru, to je CFHC. Tak proto mi to hlava nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 tabulka vybavy, pokud tam bude 7gg tak je filtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DRAKcz Odesláno Leden 21, 2016 Sdílet Odesláno Leden 21, 2016 7gg nenalezeno. Tak asi neni. Jen me jde o to, at neni vykuchany. Ale ty dvoji kody me davaji zabrat..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.