Hannes Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat jestli víte o někom kdo dělá auto-elektriku v okolí Č.Budějovic. Popřípadě jaké máte zkušenosti atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 zatím díky bohu vše sám s radama z klubu....co máš za problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hannes Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 chtěl bych do Okty dát Dálku a do elektroniky se mi nechce šahat na to sem levej, ale vůbec nevim kdo by to tady v okolí mohl dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Velice dobrej a šikovnej autoelektrikář je v Horusicích,ale Jofree by ti mohl dát telefon ještě na jednoho klučinu kterej je prej hrozně šikovnej. Já u něj mám domluvenej tempomat,ale nějak nám to porád nevychází... Asi vydržím na pěkné počasí. Má teď prý porád plnou dílnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 auto alarm není složitý zařízení,nejhorší je odkrytování všech těch plastů co je potřeba, tohle bych ti udělal,bohužel už nebudu doma,ani koho neznám,zkusím se poptat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.