header009 Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Ahoj, tak sem přidám svoje zkušenosti, už mám 3 roky na kolech klasika 15 co se dávali na předface, komaxit černý matný a mám ho tam asi 2,5 roku a je jak novej dělal mi to jeden borec tady z okolí už jsem ho doporučil asi 5 lidem a naprostá spokojenost všichni jinak cena byla tuším 600Kč/ks 15" a 700Kč/ks 16" nejdčiv se nechá chemicky odstranit lak pak pískování čím se vyrovná a drobná nerovnost jako například když jsou kola schnilý až na hliník tuhle sem mu tam takový vezl a moc z toho radost neměl ale ve výsledku kola vypadaly jak nový. Neřikám že je to nejlevnější ale reference mám výborný připojuju jednu fotku těch 15 sice vypadaj že nejsou matný ale sou jenom ten darebák v pneuservisu namazal tim sdálem celý kolo sice nevim proč když stejně dvě utíkaly ale neměl sem náladu se s tim blbem hádat. Jinak jsem z okolí Liberce, Jablonce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 potřeboval bych kontakt na opískování Al ráfků a následně nějakou lakovnu. Nějakej tip bych prosil Praha a středočeský kraj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Doporucuji plzen Reno-tech ... mas to kousek z prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.