Přejít na obsah

hdcz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele hdcz

  1. hdcz

    Vibrace pri 110km

    Kluci diky vsem ale byla to guma...nazul jsem zimaky a nic ..tak jsem po 4 hodinach prisli na to, ze to dela jedna guma..kdyz misto ni je jina tak uz je to oki.. drsny to bylo..servisak neveril...FULDA pneu jedna je asi nekde ko ale na oko vse ok... diky vsem za pomoc.
  2. Zdravim vsechny..mam problem s octavia 1 66kw 2001 rok...pri jizde 108 - 110km za hodinu zacne vibrovat volant s celym autem....a pri brzdeni mi to taky vibruje. Novy kotouce zimmerman s drazkou desky textar. Kola vyvyzeny u dvouch borcu. Kontrola pro jistotu. Hliniky rafky. Cim to muze byt? V servisu rekli milion veci :-(
  3. Perstejn - Valaske mezirici na plnou nadrz tam i zpet pred tydnem. A jeste ukazoval dojezd 140km.
  4. Jo, tobych take rad vedel. Hruza. Az najdu toho prodejce tak mu neco reknu.
  5. Tak vyreseno ... misto bammer 55ah jsem koupil EXIDE Premium 77Ah a jede to na prvni cvrnknuti....vyreseno. Uz nic neblika, nerozsvici se atd.
  6. Tak u mě je ted problem takovy, ze rano kdyz nastartuju, tak se mi vse na palubovce rozsviti a zhasne, zacnou spinat zamky a jen cumim a pak to nakonec chytne. Ale hruza. Zacalo to delat az ted, co je chladneji. Jinak odpoledne prijdu a na prvni brnknuti v pohode.
  7. Ja jedu pokazde na plnou od 850km do 960km. Jezdim kratke vzdalenosti a kdyz jedu delsi, tak mam pres 900km. Myslim ze to je v pohodě. 850km s lehnou nohou musi at kazdej. Tankuju jen na vycvaknuti pistole Vervu.
  8. hdcz

    Tlumící materiály

    Jaka folie je pod tapecirunkem v prednich dveri? Ja mam v zadnich takovy igelit a ve predu nic. Da se koupit primo a nebo se to a "splacat" nejak taky z tohoto SilentCoatu ?
  9. hdcz

    denni sviceni

    jasny ze jo. staci trosku hledat.
  10. hdcz

    denni sviceni

    Pekne drahy...jde to resit i nekolikanasobne levneji...ledky za 500 kc a za praci das 300. a Mas to temer zadarmo...
  11. hdcz

    SPZ

    Hledej tuningsamolepka a najdes co potrebujes...hlavne bacha na Poldy :) stoji to peknou pokutu
  12. click na google.com a zadej "schema zapojeni zadnich svetel octavia I" a najde ti hned prvni odkaz postup i s obrazky a pdf.
  13. hdcz

    lakování kol

    Doporucuji plzen Reno-tech ... mas to kousek z prahy
  14. Kamos to ma odtud... http://www.autodilyjimo.cz/oil-catch-tank-odlucovac-oleje-p5067 maji pry pevnejsi hadicku nez z ENG :)
  15. Taky bych bral vystrelovak! Vsechny okna v elektrice. Jedu kolem humpolece 11.8. dopoledne.
  16. Vyreseno...vymena zamku. Opotrebovan velice az na kov.
  17. hdcz

    Zabezpečení autka

    Porid si garaz a nebo system Blockshaft.
  18. hdcz

    osvětlení ovladače topení

    Ano, myslíš si to správně. :-)
  19. hdcz

    motorový olej

    Castrol EDGE turbo diesel 5W40 a k tomu naftu Shell V-power diesel a klidecek.
  20. Jo vsechno se uz skoro dela v chine. Bracha tam leti 17.7. a cekam ze mi priveze nejakou made in china samsung S III :)
  21. Zdar. Nesvítí mě v předních dveřích světla, blbne zamykaní, svítí kontrolka otevřených dveří a světlo stropní se nespíná při otevření dveří a není zvukový signál při rozsvícených světlometech.. Když v jedu na nejaký drncák, tak kontrolka otevírání dveří zhasne a rozsvítí se stropní světlo :-) Hruza..nemůže to být baterkou, že nestíhá napajet nebo je to mikrospínačem ve dveřích? Děkuji za pomoc. Dost věcí jsem vyléčil díky tomuto foru a děkujeme za něj.
  22. hdcz

    Vypíná ASR

    U baterie jsou 3x 30A. Kdyz jsem je rozebral, byla tam bíla barva všude a jako by propečene. Tak jsem to vyčistil a prostříkal a koupil za 36kč nové a ejhle, už to je ok.
  23. hdcz

    Vypíná ASR

    Výměna pojistek, postříkáno kontoxem dle vašich rad a ASR už funguje..zajímavý. Dík
  24. hdcz

    Vypíná ASR

    Máme ten samej problém..zmáčknu ASR a nic nikde nesvítí na palubovce. A vedle tlačítka ASR mám ještě další tlačítko který ukazuje vyhřívání, jako má první tlačítko (vyhřívání oken)....dá se nějak podívat jestli je někam připojeno?
×
×
  • Vytvořit...