David Dejvid Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Škoda Octavia 1.9TDI 77kw BKC 4x4 290 000km. Naozaj sú tu napísané mraky o núdzovom režime ale nikde som nenašiel situáciu ktorá je podobná mojej. Hlavne znaky - - Prvý výpadok nastal pri ostrom výjazde z parkoviska doľava. - niekedy auto ide deň normálne, na každej rýchlosti vytočiť a nepadne do nudzaku Problém - zasvietili -emise do dilny-, na ceste do Prahy. Na výkone nič neubudlo. Cestou naspäť som sa zastavil v servise kde mi chybu vymazali a jazdil som ďalej. Povedali ze to nič nieje. Asi po 3 mesiacoch keď som vychádzal prudšie z parkoviska do ľavej zákruty mi prvýkrát vypadol výkon - vypol som,naštartoval som a všetko ok. Časom zasvietila opäť chyba emise do dilny. Výpadky sa opakovali, väčšinou vždy po ostrejsom prejazde zákrut. Potom už výpadky výkonu aj na rovnej ceste. V servise mi vymenili - Senzor plniaceho tlaku. Nepomohlo, to im zevraj ukázala diagnostika. Výpadky výkonu už boli aj hneď po naštartovaní. Už nepomohlo niekedy ani vypnúť a zapnúť. Výpadok výkonu nastal niekedy po vytoceni do vyšších otázok, niekedy hneď po naštartovaní išlo auto ako bez turb@. Robil som aj malý test kde som išiel po ceste rovno, turbo tlačilo, na konci cesty otočka o 180 stupňov a už turbo netlacilo. Už som z toho nešťastný, v servise mi povedali ze vymeniť turbo. Bez toho aby to nejak rozobrali alebo sa tomu venovali. V každom prípade ďakujem dopredu za akúkoľvek pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Nalogovať turbo pod plynom a záťažou(za jazdy,ako tlačí a reguluje bez toho sa ďalej nepohneš.V servise z velkým "S" im to je jedno ,vymenia turbo,Ty zaplatíš oni sa poškrabú za vrecká a ty možno z autom dôjdeš domov. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Dejvid Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Ďakujem za rýchlu odpoveď. A vieš mi aj niekoho v Ba a okolí odporučiť? Lebo už by som sa rad vyhol servisom a mechanikom ktorí chcú len všetko meniť a skúšať. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Vtom Ti neporadím,som z opačného konca republiky ale je lepšie si nájsť šikovného kamaráta ktorý má VCDS a nalogovať turbo ako sa správa lebo v servisoch kde nikoho nepoznáš to funguje všeliako. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Dejvid Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Už som zistil ze to funguje všelijako. Už z telefónu vedia ze treba druhé turbo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 česť vínimkám ale inak úžernícka zberba . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David Dejvid Odesláno Leden 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Nový poznatok- odkedy je u nás mínus sa núdzový režim neudial. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.