Přejít na obsah

BKC - divné straty výkonu

Doporučené příspěvky

Škoda Octavia 1.9TDI 77kw BKC 4x4 290 000km.

Naozaj sú tu napísané mraky o núdzovom režime ale nikde som nenašiel situáciu ktorá je podobná mojej.

Hlavne znaky -

- Prvý výpadok nastal pri ostrom výjazde z parkoviska doľava.

- niekedy auto ide deň normálne, na každej rýchlosti vytočiť a nepadne do nudzaku

Problém - zasvietili -emise do dilny-, na ceste do Prahy. Na výkone nič neubudlo. Cestou naspäť som sa zastavil v servise kde mi chybu vymazali a jazdil som ďalej. Povedali ze to nič nieje. Asi po 3 mesiacoch keď som vychádzal prudšie z parkoviska do ľavej zákruty mi prvýkrát vypadol výkon - vypol som,naštartoval som a všetko ok. Časom zasvietila opäť chyba emise do dilny.

Výpadky sa opakovali, väčšinou vždy po ostrejsom prejazde zákrut. Potom už výpadky výkonu aj na rovnej ceste.

V servise mi vymenili - Senzor plniaceho tlaku. Nepomohlo, to im zevraj ukázala diagnostika.

Výpadky výkonu už boli aj hneď po naštartovaní. Už nepomohlo niekedy ani vypnúť a zapnúť.

Výpadok výkonu nastal niekedy po vytoceni do vyšších otázok, niekedy hneď po naštartovaní išlo auto ako bez turb@.

Robil som aj malý test kde som išiel po ceste rovno, turbo tlačilo, na konci cesty otočka o 180 stupňov a už turbo netlacilo.

Už som z toho nešťastný, v servise mi povedali ze vymeniť turbo. Bez toho aby to nejak rozobrali alebo sa tomu venovali.

V každom prípade ďakujem dopredu za akúkoľvek pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...