octavkaaa Odesláno Leden 3, 2016 Sdílet Odesláno Leden 3, 2016 Nemal tu už niekto tento problém,lebo som tu nič také nenašiel....Proste z ničoho nič mi prestala vyskakovať spiatočka a zaradiť ide dosť ťaško no neviem či prevodovka či dačo iné...Spojka nová olej prevodovke vymenení..Nevie nekto poradiť??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Olej do převodovky jsi dal originál VW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš D Odesláno Leden 20, 2016 Sdílet Odesláno Leden 20, 2016 Nemal tu už niekto tento problém,lebo som tu nič také nenašiel....Proste z ničoho nič mi prestala vyskakovať spiatočka a zaradiť ide dosť ťaško no neviem či prevodovka či dačo iné...Spojka nová olej prevodovke vymenení..Nevie nekto poradiť??? Mám stejný problém. Už mám druhou převodovku a kamarad říkal že by to mohlo bejt ukotvením motoru a převodovky ono jak se rozjiždíš tak se nahrbý a vyrve ji ven. Teť budu kupova novou a dám tvrdší sylenbloky a reakční tyč ze spoda pak dam vědět jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavkaaa Odesláno Leden 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Olej tam mám originál,ale castrol.... a rozmýšlal som aj nad tým...a ako je už O stupnov a prestrekol som to olejom to chvalabohu už prestalo a ide zasa ako pred tým no uvidíme daléj ....,ale počul som,že aj prevodovka to už môže mať za sebou tak no neviem neviem....a ešte aj bod pákou niečo mô že byť vydraté a nezapadá to do seba....ako má Mám stejný problém. Už mám druhou převodovku a kamarad říkal že by to mohlo bejt ukotvením motoru a převodovky ono jak se rozjiždíš tak se nahrbý a vyrve ji ven. Teť budu kupova novou a dám tvrdší sylenbloky a reakční tyč ze spoda pak dam vědět jak to dopadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.