schanimoctavii Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 ahojte vespolek, mám pár možná hloupých dotazů, ale prostě jsem to nedohledal.....po nestastnehavarce manželky mame doma octu - elegance,climatronic která už nejde opravit(vše jde ale nevypaltí se to), a dnes jsem dovezl domuhezkou ambiente, 4x el. okna, manualni klima a centrál není dalkový....takze doma mi leží kpl druhý auto a chtěl bych první řadě opravit zámek ridice který nejde odemknout z venku klícem a musím odemykat přes kufr(protáčí se kpl dokola) - co stím je???jen nejaká packa co vezmuz druhých dveří??? další otázka je, že bych chtěl dodělat dálku (vzít z bývalé octávky) ale nevím jak jeto s klíci imobilizérem....chtěl bych to nejradši tak , že kpl povymenuju zámky z bývalé octávky, potom přehodím rídící jednotku centrálu(nevím kde ji najít a co vse delat) ale nevím jak se zámkem apalování a co s imobilizérem.....origo dení svícení sem na octe tkyměl...tady nemám...co s tím????o climatroniku se ale uz nebavím protože to už bybylo asi na vetší zásah.....jinak kdyby někdo chtěl mam ji jestekpldoma....akorát interér si nechám..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schanimoctavii Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 uz sem si uvedomil, že predelavat zamky je blbost, že si pak koupim novy klice který necham nakodoat na dalku ze starého auta a vyfrézovat podle novych kličuu.... ale jak s téma jednotkama???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schanimoctavii Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 bude tam nějakej špek při předělávání jednotky nebo tak něco????co to dení svícení???kde mám hledat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
schanimoctavii Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 funguje forum nebo delam něco spatne????dnes sem preskladal vložku zámku a auto uz zamyká....akorát zadníí dveře senezamknou tak na to se chci vrhnout zítra....radí se tu nebo je k tomu něco zapotřebí????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Denní svícení můžeš natáhnout z vypínače světel. Svorky TFL (tuším č. 7) je k tomu určená. Na této svorvce je napájení po otočení klíčem, dokud nezapneš obrys/hlavní světla. Musíš ten drát ale tahat průchodou z interiéru k motoru, což je pakára. Existují i světla, která připojíš v rámci motorového prostoru - záleží, jaká máš teď nachystaná pro montáž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 S výměnou centrálu ti neporadím, ale s tím denní svícením ano. Jak už napsal Radek81, na vypínači světel je na to přímo nachystaný pin, ale ne č.7, ale pin č.6. Po otočení klíčku se na tomto pinu objeví napětí a když rozsvítíš světla (stačí obrysovky), tak na tomto pinu napětí zmizne, takže denní světla potom fungují, tak jak mají (mám to sám tak zapojené). Dále jsou světla, která mají vlastní řídící jednotku, která je buď integrovaná v každém světle nebo je to řešený externí krabičkou. V tomto případě většinou stačí připojit + a - z baterky a třetí drát připojit na obrysovou žárovku v jednom ze světel, takže ani nemusíš jít do kabiny a pohybuješ se jen v motorovém prostoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.