xshreck Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak jo ... sice všichni okolo mě mají octávu ... do které občas sednu a kvůli jedné jsem se sem aj regl ( kvůli infu ...) tak sem aspoň zadám auto v mojem vlastnictví. Bohužel, jakožto student spš bydlím ještě u maminky :) která mi zakázala auto dovézt domů. Takže je u dědy... 350km daleko. Nemám na to čas, což mě docela mrzí tak jestli o tohle autí má někdo zájem :lool: na díly... cokoliv. Je v horším stavu, měl jsem to vyvařovat ale jak jsem říkal .... času málo a dálka jako *** Pro představu :lool: má menší újmy na zdraví ... jako díra v podlaze.... pár dírek atd :D Ale zaslouží si někoho lepšího jako já. Mít tak peníze xD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Tak jo ... sice všichni okolo mě mají octávu ... do které občas sednu a kvůli jedné jsem se sem aj regl ( kvůli infu ...) tak sem aspoň zadám auto v mojem vlastnictví. Bohužel, jakožto student spš bydlím ještě u maminky která mi zakázala auto dovézt domů. Takže je u dědy... 350km daleko. Nemám na to čas, což mě docela mrzí tak jestli o tohle autí má někdo zájem na díly... cokoliv. Je v horším stavu, měl jsem to vyvařovat ale jak jsem říkal .... času málo a dálka jako *** Obraz034.jpg brzk_d3_.jpg Foto648.jpg Foto649.jpg Foto650.jpg Foto651.jpg Foto652.jpg Foto653.jpg Pro představu má menší újmy na zdraví ... jako díra v podlaze.... pár dírek atd Ale zaslouží si někoho lepšího jako já. Mít tak peníze xD Ahoj, ještě jí máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johny426 Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 velmi pekny odkaz na fotky tejto krasavice aj v inych karosarskych variantach http://auto.idnes.cz/skoda-mbx-cbe-/auto_ojetiny.aspx?c=A130811_225531_auto_ojetiny_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.