Markeru Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Zdravím, potřeboval bych se Vás zeptat zda je normální, že se hýbe řadící páka do stran pokud zatočím. Přijde mi to divné. A špatně mi tam jdou rychlosti, hlavně jednička a dvojka. Co myslíte, čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 (upraveno) A neschází Ti šrouby v silentblocích co drží motor.Mrkni se pod auto Sorry,ale pokouším se věštit z koule Tvůj případ je v celku dilema Upraveno Leden 12, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markeru Odesláno Leden 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Ano, je to celkem pro mě dilema. Nějak jsem na tím neměl pozornost, ale až ted jsem si toho všiml, že mi tam řadička lítá. Zatočím doleva a řadička doprava a naopak. Ještě jsem zapomněl upřesnit, že řazení jde o hodně hůř pokud venku mrzne. Minulý týden jak mrzlo a bylo skoro u nás -8°C tak to byla katastrofa. Ted když je těch +-5°C tak to celkem jde, ale občas se tam jedničce taky nechce a dvojce musím hodně pomáhat. Zdá se mi jako by tam šla přes zuby. EDIT: Po těch šroubech se zítra podívám a dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 12, 2016 Sdílet Odesláno Leden 12, 2016 Pokud venku mrzne a stojíš venku tak je převodový olej jak snopel to je normální, dělá to i mě(řazení jde ztuha)Mám i problém s řazením 1 kvaltu,ale jen občas(spojku mám pravděpodobně v dobré kondici)otestoval jsem to tak,že jsem auto zatížil a pořádně protáhl(spojka drží,neprokluzuje)Ten fofr klacek je záhada.Možná Ti zde na fóru někdo poradí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markeru Odesláno Leden 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2016 Tak jsem koukal na ty silentbloky a šrouby tam jsou všude. Jak zjistím špatný silentblok? V jeho hybnosti a tuhosti? Omlouvám se, ale v tomhle nejsem expert. Ono v tom může souviset i spojka? Protože ta mi zabírá už hodně nahoře, ale ještě neprokluzuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Duben 3, 2016 Sdílet Odesláno Duben 3, 2016 Vlez si pod motor a k nápravě ti ho drží dlouhý silentblok - kost. Já jsem to vyndal, bez zvedání nebo opěr, rozdělal, ty gumy podložil silikonovýma mřížkama(vyrobené doma z obyč. silikonu), namontoval zpátky a zlepšilo se to. Nedoporučuji to podkládat tvrdou gumou, přenáší se potom vibrace jak sviň. Pak když sundáš kůži z řadičky a zahýbeš s ní do stran, bude tam taky vůle i u mě je. Musí se to vyndat a na konec řadičky ve spojení s táhlem dát vymezovací silikonové/gumové kroužky. A taky nejdůležitější - natoč si motor při startování na video, nebo s ním na straně řidiče zahýbej dopředu a dozadu - ten silentblok má v sobě gumové lůžko a když se vymačká/vydře, má pak motor vůli - hlavně při startu, zrychlení a zatáčení. Nový seženeš od 600kč výš. A spojku jen seřiď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.