Přejít na obsah

Relé vyhřívání zadního okna

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám problém, že mi nevyhřívá zadní okno vůbec.

Zkoušel jsem fastony na okně co jdou k těm topnicím a vše se zdá být ok, ale už na konektoru v tapci vlevo mi nejde napětí, relé pod volantem také neslyším cvaknout.

Měnil jsem pátá vrata kvůli promáčklině (předtím byly se stěračem, teď jsou bez. Oproti původním mají vpravo jeden svazek elektriky navíc, jeden drát zakončený konektorem jakoby do radia a druhý 2,5mm zakončený očkem, myslel jsem že to očko je kostra, protože vrata nebyly ukostřené, tak jsem ho připojil po drobné úpravě na kostru, ale měl jsem k dispozici pouze drát průměru 1mm mohlo by to mít vliv?

A k čemu je ten druhý drát s konektorem na rádio (jakoby od antény), ale radio jede atd. jen nejde to vyhřívání.

Mám pocit, že by to mohlo být to relé pod volantem, ale nevím, které to relé to je. Věděl by někdo?

Octa 2 z roku 2004 sedan

Odkaz ke komentáři

ten svazek na P straně ja anténa, dává se pro dvojtuner od MR08

pokud máš vše dobře zapojené a nikde se dráty nedotýkají kasle u prostupu od skla, tak zkontroluj pojistku 25A, výhřev lze pustit jen u nastartovaného auta

díky za info s tím svazkem :)

jinak ano zkouším to při nastartovaném autě, dráty se kastle nikde nedotýkají a pojistku jsem vytáhl a cinknul a je OK, proto mě napadá jen to nějaké relátko.. :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...