Přejít na obsah

Chcípání motoru na volnoběh

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Jde mi o volnoběh. Když nyní v zimě nastartuju (startuje v pohodě),tak jsou ihned na 850, ale neměli by být v těch mrazech nad 1000? Ale to není ten hlavní problém. Jde o to, že když jedu a pak sešlápnu spojku, nebo prostě dam neutral, tak otáčky spadnou rychle na nějakých 500 a houpou se, myšleno plynule se houpou mezi 500 a cca 900. Buď se ustálí, nebo motor chcipne. Není to pokaždé, ale rozhodně častěji, než normál. A nevím zda to souvisí, ale až po cca 20 km se mi ručička teploty pohne kousíček za ten první dílek, ale po chvilce opět jakoby ukazuje nula. Mohl by mi někdo s tím chcipanim poradit?Dnes když jsem jel do práce, tak skoro před každou křižovatkou jsem měl obavy, aby mě to nechcíplo, protože jakmile jsem seslapl spojku a hned nezařadil, nebo prostě hodil neutral, tak se to zahoupalo a mělo tendenci chcípnout. Což se dvakrát stalo, při odbocovani z hlavní na benzínku, mel jsem co dělat to auto ztočit, no a pak při vjezdu má kruhak. Nevíte někdo proč to tak hozpe a občas chcipne. Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...