Přejít na obsah

1.4 TSI

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Moc pekne auto, moc pekna vybava a hlavne skvely motor.

Uz delsi dobou jsem ve Skodovce na odborne praxi a presne takove autko jsme meli v utvaru (flamenco, ambiente se sedym interierem, 1.4 TSI, pruh na skle, destovy senzor, columbus...). Rekl bych, ze na 99% jde o tento kousek. Ted uz tam mame Octavii Prima 1.2 TSI v cervene Corride ...

Preju, at Ti slouzi stejne tak dobre, jako ve Skodovce v nasem utvaru. Ten motor je fakt uzasny.

Odkaz ke komentáři
Kdyz jsem to auto kupoval, tak mi prodejce rekl, ze kdyz je motor studenej tak muze trochu "pobublavat" a ze nemam slapat na plyn , jinak ze to uchlastam a pak to auto musi nekolik hodin stat.

Nevim co tim presne myslel.

Ale ted v tech mrazech se mi cca 3x stalo, ze po nastartovani to v nizkejch otackach 1500-2000 jakoby na chvilinku ztrati tah a pak to zase jede. Stane se to treba 2x v prvni minute jizdy a pak uz vubec.

Cim to muze byt ?

Tak to sa mi teda este nestalo - a to auto pouzivam v mrazoch kazdy den... A ten bublavy zvuk pripisujem skor vyfuku :lool:

Odkaz ke komentáři
Moc pekne auto, moc pekna vybava a hlavne skvely motor.

Uz delsi dobou jsem ve Skodovce na odborne praxi a presne takove autko jsme meli v utvaru (flamenco, ambiente se sedym interierem, 1.4 TSI, pruh na skle, destovy senzor, columbus...). Rekl bych, ze na 99% jde o tento kousek. Ted uz tam mame Octavii Prima 1.2 TSI v cervene Corride ...

Preju, at Ti slouzi stejne tak dobre, jako ve Skodovce v nasem utvaru. Ten motor je fakt uzasny.

Zajímavá historie meho vozidla :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...