košin Odesláno Září 4, 2017 Sdílet Odesláno Září 4, 2017 krásně prokouklo :) teď ještě světla ať je to top 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 hned to vypadá jinak, ještě křídlo a xeny a bude to cajk :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Listopad 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 (upraveno) Tak po čase nějaká ta úprava a servis. Za většinu toho jsem koupil a udělal má prsty Košin. Kdyby někdo chtěl řidičův tapec mám. Nepoškozený! Krásný stav. Textilní výplň. Tak jen už sehnat kožený vyhřívaný zicung a je to dobré.. Upraveno Listopad 20, 2017 uživatelem michal92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 21, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2017 světla sluší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Listopad 22, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 Díky. Moje obyč se prodaly hned, tak ty čočky byly skoro zadarmo. :) No udělám přestavbu a bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Listopad 22, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2017 Takže do toho nakonec naláduješ HIDky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Nerob to. Mysli aj na ostatnych. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Myslieť na ostatných by mal každý kto si kúpi aj origo xenony... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 No to je jasne, ale origo ma senzor naklonu a cocku nato stavanu. Cocka pre H7 s HIDkou je zlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Návštěvník Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 To že má senzor je nanič ,oslňujú aj tak. Hlavne keď si daky magor zabije silnejsie ešte aj nejaké modré výbojky ideál 8000k+ to potom neni svinstvo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Jasne, ze je. Ale toto svetlo nie je urcene pre vybojku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Únor 11, 2019 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2019 Teď lednu slavíme 3 rok. Musím říct, že PD na servis nákladnější než nenáročná starší sestra rotačka. Nějaký progress tam je. Pár věcí a bude podle představ. [emoji847]Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Březen 12, 2019 Sdílet Odesláno Březen 12, 2019 Ahoj, krásná práce. Chci se zeptat, nějaké problémy s motorem? Vypadá to, že jsi spokojený. Ty ojniční šály jsi nechal dělat? Vybírám O2 a todle je snad jediný motor co není úplně na hovno... :'(Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Březen 12, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2019 Děkuju. K motoru nemám moc co říct.. Mnou najetých 60 tis není extra porce km. Nyní má auto 260 tis. Za tu dobu co jsem nechal udělat rozvody, spojku, ojniční šrouby a šálky a teď řeším fouknuté těsnění pod hlavou. Když se větším servisem ročně vejdu do 25-30 tisíc jsem spokojený. Nepočitám tam oleje a filtry který dělám po roce či 10 tis. Co si auto řekne to dostane. Na dílech nešetřím, nemá to smysl. Buď origo nebo kvalitní značka. Auto mě nikde nenechalo, nebere olej, jede slušně a vezme si 6 litrů. Chybí tomu 6Q a kdyby měla alespoň 96kw nezlobil bych se. V dnešní době je ale vše otázka peněz. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Březen 12, 2019 Sdílet Odesláno Březen 12, 2019 Díky za odpověď :-) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vala Odesláno Březen 13, 2019 Sdílet Odesláno Březen 13, 2019 Tak tenhle motor je nesmrtelný, Otec má stejný a při 344tis. km začla zlobit až spojka a dvouhmota, do te doby původní, také pořád původní turbo a alternátor. Hlavní jak píše je, základní údržba je základ. Totéž tlumiče a další díly, pořád originál. Co jsme 2x měnili, jsou uhlíky ve startéru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Březen 14, 2019 Sdílet Odesláno Březen 14, 2019 Děkuju. K motoru nemám moc co říct.. Mnou najetých 60 tis není extra porce km. Nyní má auto 260 tis.Za tu dobu co jsem nechal udělat rozvody, spojku, ojniční šrouby a šálky a teď řeším fouknuté těsnění pod hlavou. Když se větším servisem ročně vejdu do 25-30 tisíc jsem spokojený. Nepočitám tam oleje a filtry který dělám po roce či 10 tis. Co si auto řekne to dostane. Na dílech nešetřím, nemá to smysl. Buď origo nebo kvalitní značka. Auto mě nikde nenechalo, nebere olej, jede slušně a vezme si 6 litrů. Chybí tomu 6Q a kdyby měla alespoň 96kw nezlobil bych se. V dnešní době je ale vše otázka peněz. Sent from my iPhone using Tapatalk Ještě něco. Cena cca těch šroubů a těch šál v servisu?Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 23, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2019 Ahoj, dělali mi to v RF auto v Brně. Byla to asi 8 tisicová záležitost. Za dopoledne to bylo hotové. Sent from my iPhone using Tapatalk V létě mi asi shoří zadek... ale co už. Jinak co se mi vrátila dvojka ze servisu po GO hlavy mi vydrželo auto 3,5 dne... menší nezaviněná nehoda. Tak už 14 dní čekám na auto. [emoji2][emoji85]Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
webmoon Odesláno Duben 24, 2019 Sdílet Odesláno Duben 24, 2019 Fakt vymazlenej mazlík, parádní práce. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 24, 2019 Sdílet Odesláno Duben 24, 2019 Kozeny zicung jak cyp ale ten volant... ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 27, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2019 Kosin pomlč.. nemůžu za to že vietnamci neumějí coooovat. [emoji2] Kdyby nebyla bouračka už dávno točím ledrem a čumim do černého stropu.. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 4, 2019 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2019 Myslím, že nějaký progres tam je... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.