MirdaJH Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Přesně tak, mě taky kolem osvětlení... Ale to je problém u více octávek koukám :) musíme to udělat chlapi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Dneska dorazily 80w LEDky do denního svícení,tak jsem je tam hned šoupnul.. ^_^ Sice to na fotce ve srovnání s žárovkou není moc vidět,ale svítí to teda fakt fest! Akorád mě štve,že samozřejmě hlásí chybu ,pak věřte věřte číňanům,"CANBUS error free". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 (upraveno) no z fotky to právě vypadá že to svítí dost, to asi i ve tmě nebudeš muset rozsvícet hlavní světla :D asi to bude jen fotkou, v reálu to asi bude ok což? :) mě se ty 80W fakt osvědčily ve zpátečkách, snad budeš spokojený Upraveno Březen 5, 2016 uživatelem phob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 (upraveno) Všechny mlhovky hlásí chybu :) to si nevybereš. Musíš si k tomu obědnat jiný kabely na kterých je taková krabička, která mění odpor nebo tak něco. Pak už to chybu hlásit nebude. Upraveno Březen 5, 2016 uživatelem MirdaJH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 phob: no svítí to právě hodně. Myslel jsem jestli to nebude oslňovat,že by asi i stačily slabší,ale nechám je zatím tam.. Podle některých Audi a Hundaiu jsou ty moje jen janíčky :D .. Mirda JH: jj myyslíš asi toto,co? Ještě by bylo rěšení vypnout hlídání žárovek,ne? Teď záleží,co bude lepší... Jinak včera jsem měl už předčasně Vánoce :) . Konečně jsou doma kola :jelen: .. Foto dodám. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Teď záleží,co bude lepší... Urcite vypnut kontrolu ziaroviek, ako tam pchat kadejake pi*oviny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Takže tady taková rychlá fotka.. SIRIUS 19x8J ze superba 3.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 kola pěkný, co bude za pneu? snižovat se bude? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Pneu je v plánu 215/35/19,mám pocit že ty máš stejné,ne? :) Snižovat se bude,neboj :D. Už se na tom pracuje.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 jojo, mám, dobrá volba při tomto rozměru je snížení nutné :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 6, 2016 Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Bude to pecka až budou na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2016 Jj,díkes. Myslím si to samé :D .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Dneska proběhla menší velikonoční očista vozového parku :) . Taky jsem na hrubo zkusil nasadit kola. A takhle nějak bych si to představoval v kombinaci s podvozkem .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 koukej už na to natáhnout šprcku a šup s tím na auto! bude to mrda jak sviň :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Dík. Gumy nejsou zas takový problém,teď řeším podvozek. Koupil jsem staršího weiteca a jedna přední pístnice je orezlá . Budu ho nejspíš posílat na repas,takže to ještě nějakou dobu bude trvat než bude na autě.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 bude to vypadat luxusně, už abys ten podvozek měl hotový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 Já bych orezlou pístnici za předpokladu že to není moc do hloubky přebrousil jemným papírem a nasledně přeleštil a mělo by to být ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 To mě taky napadlo,ale je to právě dost do hloubky. Po přeleštění by to nebylo ani z daleka 100%tní :( .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 s tím podvozkem budou ta kola peckovní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Máme obuto ;) .. Jelikož už je jaro v plném proudu a veškerá energie i finance jdou do baráčku (tentokrát konkrétně do oplocení),rozhodl jsem se,že odložím repas na neurčito a podvozek půjde na auto ve stavu jakém je.. Jelikož zatím tlumiče jedou jak mají,pístnice jen lehce přeleštím a budu doufat,že vydrží co nejdéle(alespoň do podzimu). Když už se budou stejně repasovat,tak je ještě trochu zhuntuju.. :P :D A taky už se nemůžu dočkat až budou kola na autě .. A to bez podvozku nebudu ani zkoušet.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 super, tak ještě ten podvozek a šup na auto :) jsem na to zvědav, určitě budou slušet co jsi zvolil za rozměr pneu? 215/35? a co za výrobce? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Pokud bude pršet tak se do toho snad už tento víkend pustím ;) . Kurde,těším se.. :) Jj zůstal jsem u těch 215/35 a u výběru mě hodně omezovaly prostředky,takže jsem vybral podle mě "celkem slušné číny".. Doufám,že alespoň dvě sezóny vydrží.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Masaker kolesa tie Sirius... Keby som vedel tak kupim tie miesto Vossenov... Naaadherne to mas...ked to polozis na zem bude ešte krajšie... 215/35 nieje veľmi uzka pneu? Ja mam 225/35 a už je natiahnuta dosť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Dík za chválu,mě se líbí právě i ty tvoje vosseny. Doufám,že ty Siriusy taky octě takhle sednou.. :) Jinak dobře že si nekoupil,alespoň to tady na fóru bude trochu rozmanitější ;) :D .. Mě se právě úzké nezdají. Podle mě je to na 8" akorád,jsou trochu natáhlé,ale nijak extrémě. Líbí se mi to.. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Pro mě nejhezčí kola od škodovky jsem zvědavý na finální výsledek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 V tom s tebou suhlasim. Ze nemame rovnake kolesa...aspoň sa je na čo pozerať. A k tym pneumatikam ja mam disk 8,5J tak preto som menšiu pneu ako 225 nechcel...aj tak to mam krasne natiahnute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 ty kola jsou moc povedené, až to bude na podvozku tak to bude paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
phob Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 Podle druhu vzorku mi to přišlo jako Wanli, tak proto jsem se zeptal ;) Já mám taky čínské pneu a nestydím se za to, nejsou moje první a neměl jsem s nimi nikdy problém. A při mých zadních odklonech by bylo značkových pneu stejně škoda :D Tak o víkendu má bych deštivo a zima, tak to bude určitě efektivnější se zavřít do garáže než makat venku na zahradě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 U nas na SK maju teraz bezkonkurenčné ceny pneu matador..ani cina nema take dobre ceny... Mam Matador Hectora3... Skus pozrieť u Vas po cim idu... V 19' som kupoval jednu pneu za 2000Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pissi Odesláno Duben 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 V tom s tebou suhlasim. Ze nemame rovnake kolesa...aspoň sa je na čo pozerať. A k tym pneumatikam ja mam disk 8,5J tak preto som menšiu pneu ako 225 nechcel...aj tak to mam krasne natiahnute. To já ty 215 ani tak natažené nemám.. :D phob: nn já mám LANDSAIL LS588. Jsem právě na ty gumy zvědavý. Nikdy jsem takové nekupoval,takže se nechám překvapit :) .. Nejsem žádný závodník a najedu tak cca 7tis ročně,takže si myslím že pro moje účely budou bohatě stačit :P :D .. Jj o víkenndu hlásí vydatné deště. Nechci to zakřiknout,ale asi to vypadá na víkend strávený v garáži .. A co ty,nemáš náhodou cestu do goralie,na kus řeči :) ? stenly: já jsem právě dával za ty své 14 stovek za kus,což je cena jak víno si myslím,ale jak se teď dívám tak sezóna začala a cena stoupá :) .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.