pissi Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Zdravím všechny. Po nějaké době strávené tady na fóru jsem se rozhodl založit si kartu svého auta.. Sice jsem spíš na sedany,ale jelikož jsme s manželkou založili rodinu(a pro jistotu hned dvojnásobnou),nebylo zbytí a kombík byl nevyhnutelný. Jelikož jsem zdá se říct fanda škodovek,jsem ujetý na stříbrnou,zamlouvají se mi dieslová CRka a na 3jkovou octu jsem neměl,padla volba na toto vozítko. Jedná se o Škoda Octavia 2 FL Tdi 103kw DPF, r.v. 2011,výbava elegance+ nějaký sportovní packet interiéru. Sám jsem ale nezjistil co je tam oproti klasické eleganci navíc,samo krom volantu a sedaček.. Mám taky elektricky sklopitelná vnější zrcátka,podle mě supr věc.. Do budoucna bych chtěl udělat menší úpravy,aby se mi auto tak nějak víc líbilo. Větší kola a podvozek jsou samozřejmostí,jinak doufám bude časem prostor i na další vylepšení.. :) Zatím se nakódovalo pomocí Phoba panické brždění, CORNERY a STAGING a jsem hotový co se s tím autem dá pomocí diagnostiky dělat.. 0 Quote Link to comment
Lap Dog 1 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Ahoj, vítej :-) vypadá skvěle, nechť slouží dobře a dlouho ;-) STAGING? co tím máš na mysli? 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Dík moc.. Staging je protáčení ručiček při zapnutí klíčku. Jako to má Passat CC.. 0 Quote Link to comment
kloky007 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 To má každý RS 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Vitaj, pekne auticko...idealna kombinacia strieborna a kombik Vybava takisto nie je na zahodenie :) ...kolko ma najazdene? 0 Quote Link to comment
tomiq07 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 vitaj medzi nami ;) krásna octa, a hlavne tie sedačky... závidím 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Díky moc za chválu.. Kyselinka: taky se mi to stříbro hodně líbí.. Má najeto cca 210tis,takže akorád před servisem.. tomiq07: jj sedačky jsou super,ale já jsem víc hotový z toho volantu. Suprově se drží a multifunkce je taky bomba . Ještě jsem to v žádném autě neměl.. 0 Quote Link to comment
Pejp Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Máš to pekné a som rád, že tu je "dvojička" do partie . Tých kilometrov sa neboj, aspoň máš istotu že sú to diaľkové kilometre (ak počítame 40 000 ročne) :) Nech slúži 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Pejp: Dík,dík. Ta tvoje vypadá taky dobře,sleduju tvoje vlákno.. ;) Jsou to určitě dálky jen za poslední rok přibylo 50tis. A taky podle bezvadného stavu interiéru jsem tak usoudil. (až na rukojeť řadičky) :) Mimochodem nemáte někdo tip kde sehnat novou za přijatelný peníz? 0 Quote Link to comment
milis258 Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 obautodily, ježíšek mi přinesl také :D 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 milis258: jj viděĺ jsem jí tam,ale dávat za ni litr se mi ale moc nechce :( . Stejně to ale nakonec koupím,jak se znám :D .. Jinak díly k velkému servisu dorazily,ještě olej a jdu na to.. 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Pumpa repas PX? 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Čeče,to ani netuším abych pravdu řek.. Objednával jsem jí normálně jako novou z ETky spolu s ostatními věcmi. Mrknu na to v pondělí,co tam na štítku píšou. Mám to všechno v práci.. 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 (edited) Aj v etke je uvedena PX. Je to original, ale repas, tiez som ju bral :) Vidim na krabicke oranzovy stitok, tak preto sa pytam, ci si bral rovnaku. BTW nevidim klinovy remen, ten menit nebudes? Edited February 14, 2016 by Kyselinka 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Kyselinka: Klíňák zatím nemám,ten uvidím podle stavu. Máme ho ale v práci skladem,takže se když tak hned vymění.. Jinak,jde na O2 FL nastavit automaticky sklopující se pravé vnější zrcátko při zařazení zpátečky?? Nevíte někdo?? 0 Quote Link to comment
Eddie29 Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ja to zkousel jenim pres aplikaci carista a tam mi to napsalo ze to jde jenom pokud jsou pametove sedacky..... 0 Quote Link to comment
PJDefort Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Zrcátko se mi sklápí při zpátečce, pokud mám na ovladači zrcátek nastavenou pozici R..ale je možný že to je vázaný na paměťový sedačky, protože si tam ukládáš pozici zrcátka, jak ho chceš mít sklopený při tom couvání 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 Já jsem právě myslel jestli by nebyla nějaká šance,že to šlo jen přikódovat.. V sekci kódování jsem o tom ale nic nenašel,takže počítám že to bez el. sedaček nepujde.. :( :( Jinak už by na to tady určo nějaká hlava pomazaná přišela... :D :D 0 Quote Link to comment
lumi Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Sklapanie ide pokial mas bud el. sedacky s pametou alebo aspon zrkadla s pametou ... inak to nejde 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Možná blbá otázka,ale jak zjistím,jestli ty moje mají paměť? 0 Quote Link to comment
Gracho Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Pamäťové zrkadlá sa dávali len s pamäťovými sedačkami ak sa nemýlim :) 0 Quote Link to comment
lumi Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited) Podla poctu dratov sa to zistuje ... 13 kablov musia mat aby mali pamet Edited February 16, 2016 by lumi 0 Quote Link to comment
phob Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 (edited) až dneska jsem si vzpoměl, že jsi mi u piva říkal, že sis tady taky založil téma :) a to jsme těch piv zase tolik neměli :D octa je peckovní, prostě FL a stříbrná, to je bomba kombinace. taky by se mi více líbila stříbrná a v kombíku ;) jinak to zrcátko pak ještě zkusíme, až bude tepleji a nebudeme tak mrznout jako tehdá :) EDIT: mimochodem, už jsem našel ty 25W LEDky, tak až budu mít cestu do Jabla tak ti je přiberu na vyzkoušení Edited February 19, 2016 by phob 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 No,bylo jich míň než obvykle :D .. Jj dákes,auto vypadá suprově,už se nemůžu dočkat až ten lak na jaře trochu oživím. Myslím že ještě hodně prokoukne.. Jinak objednal jsem ty 80w,ale jestli to neva tak bych na porovnání ty 25w půjčil. Jestli to do toho denního nebude lepší.. Kurňa to by bylo supr,ty zrcátka by se mi fakt líbily. Myslím ale,že to tím kódováním nepůjde.. :( 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Nějaká aktualizace.. :) Auto dostalo nějaký servis. Komplet filtry+rozvody+olej. Zadek prošel menším faceliftem. Dostal nový lak,nový znak,nápis z O3 a led světla SPZ.. Nahodil jsem i stříbrné hágusy.. Myslím,že moc sluší ;) ,i když se octa podle mě díky nim opticky zmenšila.. Jinak nějaké kompletní foto nahodím až se venku vyčasí :) .. 0 Quote Link to comment
phob Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 (edited) Pěknou péči mu dopřáváš Co to jsou vůbec za LED světla na SPZ? Vypadají šikovně :) Na stříbrné hagusy jsem zvědav v reálu ;) Edited February 29, 2016 by phob 0 Quote Link to comment
pissi Posted February 29, 2016 Author Share Posted February 29, 2016 Dík,dík :) .. Ty objednal jsem je přes FB od týpka ze Slovenska. Vypadají,ale úplně stejně jako ty co jsou na Ali :D .. No,z hágusů jsem měl ze začátku trochu lufta,ale vypadají podle mě suprově.. Dal jsem je do mattu,aby vypadaly jako originály,ale nakonec jsou podle mě ještě hezčí,než ty origoše... ;) :D 0 Quote Link to comment
MirdaJH Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Pěkně oprava kufru mě taky čeká. Začíná mi reznout... A vemu rovnou i chromovou masku do barvy, když už v tom budu :) 0 Quote Link to comment
košin Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 hezky opraveno, osvětlení SPZ paráda a stříbrné hagusy tomu sedí :) taky se přidávám k Mirdovi, budu lakovat na jaře taky 5té vrata :D 0 Quote Link to comment
pissi Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Měl jsem taky trochu rezavé kolem osvětlení SPZ. Rači jsem to udělal než se to rozjelo ;) .. Ty ledky teď počítám pomůžou,aby se rez znova neobjevila. Ty klasické sulfidky jsou zlo :) .. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts