pavel2907 Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 chci se zeptat kdyz jsem menil predni pruziny i s vrchnim ulozenim je nutnost geometrie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Zdravím, určitě seřídit. Při této výměně se geometrie vždy změní. Pneumatiky jsou drahé, a cena za seřízení je zanedbatelná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 (upraveno) Presne tak. Ja som to mal po vymene pruzin pekne rozhodene...ako vpredu, tak aj vzadu: Upraveno Únor 7, 2016 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 těch 0,9 už je na hraně tolerance.Mám vyzkoušené,že ideál je 0,5 v plusu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 0,9 coho, kde? Ja sa v tom moc nevyznam -_- ...pripadne ich upozornim na jar, ked pojdem na geo s novymi pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rouballik Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Podle mých zkušeností to už maj lidi rozházený když přijedou na servis. Ty pružiny mění z nějakýho důvodu a to auto má něco za sebou. Zpravidla žádný auto nemá geometrii náprav úplně ideální po opotřebení dílů. Další věc je že jak se na cokoliv v podvozku šáhne tak se to jemně rozhazuje. Někdo šetří, tak si to nenechá změřit ale změření jako takový výjde vétśinou na dvě stovky, takže kdo šetří dvě stovky je jalovec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kermo Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Nechce sa mi zakladat novu temu, tak sa spytam tu. Ako riesite geometriu pri znizeni auta ci uz pruzinamy alebo stelovakom. Po vymene serioveho podvozku za sportovy je asi potrebne spravit geometriu ze?? Ak ano, hodnoty geometrie sa nastavia asi povodne ako su pri seriovom aute, ci sa mýlim?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.