Lukas 92 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Zdravim chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi kdo predelava predni lampy.Videl jsem to v CR uz na par octavkach ale vubec nwm jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 to je aka sranda to som este nevidel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Únor 10, 2016 Sdílet Odesláno Únor 10, 2016 Vypadá to možná celkem dobře, ale vzhledem k profláknutému typu auta a faktu, že to nebude homologované, bych do toho nešel. Už teď na technické vyšilují... Je někde ukázána sada na OC II, která má DRL a blinkry. To by asi napasovat šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest matto2 Odesláno Únor 11, 2016 Sdílet Odesláno Únor 11, 2016 dobre to vyzera, ale ja by som tiez do toho nesiel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Březen 13, 2016 Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 preco nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Asi lehce opožděně - Cajti po tomhle jdou. Nevím jestli je to jen mnou, ale takhle ty ledky docela oslňujou. Už jsem pár lidí viděl zastavený, házeli rukama, neměli homohomo a hezky to na místě odháčkovali. Pokud budou tlumený, a cajt nebude hovádo, tak to nechá jet. Můj názor: Buď to lidi udělejte pořádně, kupte origo z Helly nebo si kupte jednu sadu žárovek navíc. Denní svícení co svítí jako halogen na stadioně, tam nemá co dělat. Vy možná vidíte, ale ten předváma má místo očí červený bulvy a ten za váma neví, jestli svítíte nebo ne. Je to jen lákadlo na poliše. Toť pro a proti. Dodatek: Trošku pokročilejší - Kdyby si někdo pohrál s krabičkou USA blinkrů (USA svícení), tak to nebude vypadat špatně. Svítit to bude málo a funkce blinkru zůstane zachována. Jen je to práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 najlepsie je origo kupit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.