Tecora Odesláno Červen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2016 Zitra si jdu pro auto :)) Postnu pak nejaky fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 Tak a je doma, akorat ji zitra musim umyt a udelam nejaky lepsi fotky. Ujel sem dneska cca 80km a zacaly resonovat dvere spolujezdce...radost az na kost,.. Ale jinak auto je jina liga, 10 minut a naprosto sem si na nej zvykl. Kdyz sem musel preparkovat starou O2, tak sem si rikal "tve jak sem s tim mohl jezdit" :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 7, 2016 Sdílet Odesláno Červen 7, 2016 tak at slouží. tak ono jestli si měl TDI v O2, tak to rozdíl je no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Kara krasna, ale jak jsi uz postoval graficky navrhy - tak tu slitou cernou chce nejak lehce designove rozbit, at to neni takova tmava mys. Hodne stastnych kilasku bez nehod a volu na asfaltu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Díky chlapi. Auto ve skutecnosti vypada mnohem lip nez na fotce. Mozna by tomu nejaka tenka cervena linka pomohla, ale zatim udelam jen ty cerveny napisy RS a zatmavim znaky plastidipem a uvidim co dal. Zatim se mi to auto fakt hodne libi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Krásné auto, ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Červen 8, 2016 Sdílet Odesláno Červen 8, 2016 Gratulujem k peknemu faru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 Jede to perfektne, mam velkou radost a samosvor je super, normalne je citit jak to vnejsi kolo zabere a proste do ty zatacky posle. Dneska sem svihnul ostre zatacku a pripadal sem si jak na hrosky draze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2016 Sdílet Odesláno Červen 9, 2016 (upraveno) jj VAQ funguje suprově, docela se i divím. Upraveno Červen 9, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 Vcera prvni "chit chat" s majitelem golfa R pred rucni myckou. Sice by mi s golfem roztrh prdel az k lopatkam, ale moje auto jednoznacne vyhralo co se vzhledu tyce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 pani.. musi to byt skvele mat fungl nove auto :) vela stastnych km prajem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 13, 2016 Sdílet Odesláno Červen 13, 2016 za mě teda hezčí golf. to bohužel je pravda, oktavie má v serii slaby turbo i spojku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 O barvách a chutích se nelze přít :) JJ, je to paradni pocit. Hlavně ten skok z O2RS TDI do tohodle žihadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 Tak máme za sebou s mojí kočkou 4000 km a rozhodl sem se s Vámi podělit o nějaké poznatky. Po 80km po Praze mi začlo resonovat něco ve dveřích spolujezdce, tato závada nahlášena ale zatím jsem neměl čas to odvézt do servisu. Nic jinýho nikde nedrnčí, neskřípe. Auto jezdí perfektně. Průměr na 4tis km mam 9,2L/100, Minimálně 1/3 mám po Praze. Normální relax kombinovaná jízda s občasným zaskotačením je kolem 7,5 - 8l/100. Už sem dal i z Jeseníků do Prahy za 7,2/100. Samosvor umí do zatáčky podržet tak, že uvažuju o koupi obleku pro pilota stíhačky, protože se mi párkrát lehce zamotala šiška :)) Co se týče cantonu, tak sem slyšel hodně kritiky a upřímně musím říct, že pro audiofila to neni, ale rozhodně si s tím systémem užijete hodně legrace. Pro normální lidi jako jsem já (mám docela hudební sluch) je canton dobrá volba. Za málo peněz hodně muziky. Zadní couvací kamera je naprosto zbytečná věc, maximálně jen pro kontrolu, že se Vám pod auto neřítí dítě nebo čokl. Měl sem si radši připlatit za adaptivní tempomat. Pro porovnání s mojí předchozi O2 RS na 18 kolech je auto neskutečně komfortní. Podvozek tlumí velmi dobře a sedačky jsou moc příjemný, akorát ta kůže mi nedělá uplně dobře...nejen, že mám věčně zpocený záda, ale občas se stane, že si z delší cestu přivezu Akélu :)) Další věc, který sem nepřišel na chuť je ta variabilita posilovače. Nějak si nemůžu zvyknout, že ten volant pokaždy klade jinej odpor. Auto je za ty peníze super a navíc kamkoliv přijedu, tak na mě lidi čumí, což mi dělá celkem dobře :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 18, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 protože česká modla je oktavia RS víc jak nějaký supersport :D tak ten posilovač se dá vypnout, taky souhlasím že je to k ničemu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2016 protože česká modla je oktavia RS víc jak nějaký supersport :D tak ten posilovač se dá vypnout, taky souhlasím že je to k ničemu... Jako vypnout v individual nastaveni nebo nakodovat? Individual mam sport bez toho rachotitka za motorem. A vetsinou jezdim na eco / normal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 A co mas za problem s tim posilovacem,mne jede furt stejne,je paradni kdyz auto jede zive a rizeni lehce ztvrdne,to je prave to co mne bavi,mam to na individual abych vyrusil ten vibrator a maximalni spokojenost,rizeni je lehce tuzsi a pro sportovni jizdu idealni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 By me zajimalo jestli jde dokodovat ve sport modu aby to nezapinalo ten vibrator (auto samo o sobe ma lepsi zvuk nez s vibrosem), takhle bych si mohl do individualu nastavit eco rezim s tuzsim rizenim. Jsem zvyklej z O2 RS, ze byl volant mnohem tuzsi. A ano...ono to ztuhne, ale neni to prirozeny...v pomalejch rychlostech je to moc preposilovany a jsou velky rozdily kdyz jedes pomalu a rychle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 JJ souhlas,v pomalejsich pasazich davam eco,tam je tuhost naprd, ale kdyz je trosku srumec je to parada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 vibrátor jde uplně vypnout, nebo ztlumit nebo fyzicky odpojit pod kapotou :D můžeš si vybrat ano idiotské posilování jde vypnout. je to děsně nepraktické i na okruhu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 Tak na okruh jsem si novy auto nekupoval,to ho muzu znicit i jinak,v ramci bezne sportovni jizdy mi to uplne vyhovuje.Ale pokud je tedy mozne to vypnout,komu to nyvyhovuje,neni asi problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 já říkám svoje poznatky s posilovačem u MQB aut, to kde si s tím jezdíš mě je nějak jedno, to je každého věc. Auto kurvíš i když jezdíš krátké trasy za studena, třeba i v servise nebo ve výrobně. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 20, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2016 (upraveno) Tak presne takhle konkretne ja jezdim leta,kratke trasy,za studena,temer den co den,jednickova octa ma 600tis a porad se lakyruje po Praze,modra dvojka co ji znas,bez problemu lita po Ostrave bez zavad,nebude to kurveni auta spis o necem jinem? Upraveno Červenec 20, 2016 uživatelem magnum67 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tecora Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 V srpnu vezu auto do autorizáku na reklamaci dveří, už sem mluvil s technikem a nastínil mu, že by bylo záhodno dát do pryč vibrátor a poštelovat posilovač. Prý, že není problém. Uvidíme co z toho vyleze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 Dej pak vedet jak to dopadlo chlape,ten vibrator bych nechal vypnout taky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 21, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 easy to je. http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/soundaktuator-lautstaerke-anpassen.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.