košin Odesláno Únor 14, 2016 Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 sundával už někdo střešní okno a roletku? chci udělat černý strop a nejsem si jistý jestli se dá vyndat samotná roletka nebo je nerozebiratelná a drží na mechanismu okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nick 2.0 Odesláno Březen 21, 2018 Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Nikde jsem na to zatím nenašel návod, ale zřejmně bude třeba sunat střešní tapec a pak se nejspíš odhalý celý mechanismus střešního okna. Také ho mám, a z toho, jak se auto skládá, jsem vydedukoval, že na sundavání bude třeba tapec. Ale asi bych to nesundával. Pokud máte střešní airbagy, po namontování z5 můžou vyhazovat chybu. Pak je třeba diag. a vymazání chyb...ale to je na jiné téma. Více asi neporadím ... je to jen teorie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 22, 2018 Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 Roletka je součástí střešního tapecírunku. Airbagy s tím nemají nic společného, při demontáži čalounění sloupků / stropu se do nich sešahá. Je dobré sehnat si dílenskou příručku a postupovat podle ní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 22, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2018 no už dávno jsem to měl sundané, postup stejný jak na O1, sundat všecky sloupky, madla, lampičky a stropnice je venku, šíbr držel na pár šroubech, ale roleta je tam nějak zanýtovaná tak jsem to jen oblepil a obarvil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.