dpam Odesláno Únor 16, 2016 Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 Zdravím. Mám oktávku 1.6 1998 takže předface , a nefunguje mi seřizování zpětných zrcátek. Samotné zrcátka jsou 100% OK, pojistky jsem zkoušel měnit takže nevím kde jinde by mohl být problém ? Nějaké ukostření nebo tak ? Nevím vůbec kde a co hledat. Nevíte někdo ? PS:(to samé platí pro vyhřívání zadního okna - taky nefunguje a pojistky jsem zkoušel ) Díky za jakoukoliv radu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zv3ro Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 ono ti to nejak naraz vypovedalO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpam Odesláno Únor 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 ono ti to nejak naraz vypovedalO? To bohužel nevím. Auto už jsem takhle koupil :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 co se týče těch zrcátek nedřív zkouknout káble v průchodce mezi dveřma a poté tapec dolů a dukladná kontrola konektoru řj oken dveří řidiče hnijou jak piny tak kontakty v samotným konektoru,zaměř se na žlutý drát s červeným pruhem mělo by v něm bejt stálé napětí zkus za něj zatáhnout zda ho nevysuneš z konektoru mě se stalo že uhnil tak že to nebylo vidět a až tím že sem ho vytáhl sem přišel na to kde je vlastně problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dpam Odesláno Únor 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 co se týče těch zrcátek nedřív zkouknout káble v průchodce mezi dveřma a poté tapec dolů a dukladná kontrola konektoru řj oken dveří řidiče hnijou jak piny tak kontakty v samotným konektoru,zaměř se na žlutý drát s červeným pruhem mělo by v něm bejt stálé napětí zkus za něj zatáhnout zda ho nevysuneš z konektoru mě se stalo že uhnil tak že to nebylo vidět a až tím že sem ho vytáhl sem přišel na to kde je vlastně problém Ok dík moc :) určitě zkusím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 vyskusaj a daj vedeit ci pomohlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.