lukony Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Tohle není ani tak návod. Spíš to může posloužit jako inspirace k něčemu zajímavějšímu. Fabrická lampička pro zadní sedadla mi nebyla dost dobrá. Ta 10W sufitka byla dobrá tak na rozmražování střechy. Na fotkách je vidět jak je od ní plastové těleso lampičky uprostřed natavené.. První pokus byl s bílým LED páskem. Dobré, ale potmě dost rušivé. Hodila by se možnost regulace světla. Pak přišly na řadu adresovatelné diody. Vzadu vozím malou a když chci zjistit zda spí, nechci ji budit silným světlem. Osvědčilo se fialkové světlo, ve kterém je dobře vidět, ale přitom neoslňuje. Více tady na videu: https://youtu.be/xBCspv1vFEA 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Další pěkná vychytávka. Docela se vyblbneš. 0 Quote Link to comment
lukony Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Další pěkná vychytávka. Docela se vyblbneš. Díky. :-) Dívám se na to Tvoje "načerpejte palivo" na youtube. To jsi dělal pokusy na CAN BUS, nebo to samo? :-) 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Bohužel to samo. Jsem z toho nešťastnej. Ručička začne driblovat a pak lehne úplně a navíc se kousne maxík a nezobrazuje nic než hlášku "Načerpejte palivo" 0 Quote Link to comment
lukony Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Bohužel to samo. Jsem z toho nešťastnej. Ručička začne driblovat a pak lehne úplně a navíc se kousne maxík a nezobrazuje nic než hlášku "Načerpejte palivo" Tak to mně mrzí. Nebudu říkat že tomu rozumím když ne. Viděl jsem video kdy udělali z palivové rafičky metronom. Buď bude chyba na začátku při čtení hladiny paliva, nebo při interpretaci. Možná by pomohla nějaká čtečka CAN-BUS zpráv? 0 Quote Link to comment
Mirouch76 Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) V pondělí by mi měl mechanik zkusit vyměnit budíky tak pak uvidíme. Jak říkám už jsem z toho nešťastnej trvá to víc jak rok a nidko neví co s tím. Jsou tady mechanici kteří by to opravili, a už mi i říkali težko poradit takhle od stolu, přijeď a vyřešíme to. Jsou pro mně ale dost z ruky. Jezdím autem dnes a denně a bez něj jsem lidově řečeno v řiti. A prosím tě necituj to co je hned nad tím co komentuješ. Je to proti pravidlům a brzy by tě "peskoval" někdo z "vrchnosti"(čti napomenul někdo z modů nebo adminů) Kluci nic ve zlém Edited February 18, 2016 by Mirouch76 0 Quote Link to comment
lukony Posted February 18, 2016 Author Share Posted February 18, 2016 Aha. Tak já o pravidlech citování či necitování nic nevím. Každopádně s Tebou soucítím. Na tak hezkém autě je taková závada opravdu k pláči. Zvlášť když nejde o žádné béčko.. 0 Quote Link to comment
tominors Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Ahoj pěkná práce :-) nemáš někde popis těch obvodů prosím ?co to umí a scémátko ?díky 0 Quote Link to comment
Martin666Belial Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Ahoj, hele nejsem zrovna manuálně a elektricky nejobratnější, tak se rovnou zeptám: kolik bys za tuhle super vychytávku chtěl? Že bych tě požádal, zda bys mi jí také nevyrobil... Díky za odpověď... Edited July 12, 2016 by Martin666Belial 0 Quote Link to comment
ludekba Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Tohle není ani tak návod. Spíš to může posloužit jako inspirace k něčemu zajímavějšímu. Fabrická lampička pro zadní sedadla mi nebyla dost dobrá. Ta 10W sufitka byla dobrá tak na rozmražování střechy. Na fotkách je vidět jak je od ní plastové těleso lampičky uprostřed natavené.. První pokus byl s bílým LED páskem. Dobré, ale potmě dost rušivé. Hodila by se možnost regulace světla. Pak přišly na řadu adresovatelné diody. Vzadu vozím malou a když chci zjistit zda spí, nechci ji budit silným světlem. Osvědčilo se fialkové světlo, ve kterém je dobře vidět, ale přitom neoslňuje. Více tady na videu: https://youtu.be/xBCspv1vFEA Čau,kde a jak by se to dalo sehnat,nebo nechat ''vyrobit'' ? 0 Quote Link to comment
mysak44 Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Ahoj, kolik jsou náklady na tuto srandu, a nějaký podrobný postup pro tvorbu a schéma by nebylo? Nebo nezavedeš velkovýrobu. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts