Kocina Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Nepáčilo sa mi že pri otvorení dverí nemám osvetlenie nástupného priestoru. Chcel som ho dorobiť, ale do zrkadiel nie lebo osvecujú aj dvere zboku. Tak som sa rozhodol pre inú variantu. Origo svetielka z vrakáču + LED ploché 4 čipové. Demontoval som tapacír, rozmeral a na papierovú pásku som poznačil veľkosť otvoru ktorý potrebujem. Následne som frezovacím vrtákom vyrezal potrebný otvor Už len stačí vložiť a zacvaknúť svetielko osadené LED-kou Zapojenie na dverovú lampičku funguje tak ako som chcel, svieti len pri otvorených dverách. Intenzita svetla je dostačujúca a nikoho neoslňuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 vymysli to na zadní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 tiež mám zadné dvere so švihadlami ale ak by sa to to isté napojilo v zadu zo stropného svetla fungovalo by to aj v zadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nehopsavy Odesláno Březen 9, 2016 Sdílet Odesláno Březen 9, 2016 ja teda vzadu švihadla nemám, ale i tak tam pozička není... jak píšeš z toho světla by to šlo, světlo je ovládané spínaným mínusem (-) takže stačí dovézt drátek do dveří, ale dělalo by to to že když bys otevřel dveře vlevo rozsvítila by se pozička jak vlevo tak i v pravo, proto jsem se na to nakonec vykašlal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 6, 2016 Sdílet Odesláno Duben 6, 2016 kocino mohu to zase soupnout na web? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 Je to taká prkotina, ale klidne daj, budu rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 8, 2016 Sdílet Odesláno Duben 8, 2016 diky moc jeste te poprosim stahni si velikost fotky v podpisu, ne 3x vetsi nez dovoluji pravidla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 9, 2016 Sdílet Odesláno Duben 9, 2016 ja teda vzadu švihadla nemám, ale i tak tam pozička není... jak píšeš z toho světla by to šlo, světlo je ovládané spínaným mínusem (-) takže stačí dovézt drátek do dveří, ale dělalo by to to že když bys otevřel dveře vlevo rozsvítila by se pozička jak vlevo tak i v pravo, proto jsem se na to nakonec vykašlal zadní dveře jdou nakódovat na varovné světlo dveří, takže u 4x el. oken lze jednoduše dodělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tachos Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Zdar. Ja ted taky domontovaval ty lampicky a mel jsem jen odrazky. Draty jsem ale zapojil na kabelaz co vede k zamkum a vse krasne funguje. Koupil jsem ty lampicky z Činy a krasne mi sviti logo Škoda na zem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ramon68 Odesláno Duben 20, 2016 Sdílet Odesláno Duben 20, 2016 Stačí za 10 USD na Aliexpressu laserové logo Škoda vyměnit za stávající červené světýlko. Nepáčilo sa mi že pri otvorení dverí nemám osvetlenie nástupného priestoru. Chcel som ho dorobiť, ale do zrkadiel nie lebo osvecujú aj dvere zboku. Tak som sa rozhodol pre inú variantu. Origo svetielka z vrakáču + LED ploché 4 čipové. 10329301_790508537634698_1108800817008591834_n.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 To laserové logo nechajte pre kolotoče .... nie som zástanca takej parády.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Duben 21, 2016 Sdílet Odesláno Duben 21, 2016 Tachos mozes konkretnejsie popisat ako a kde si to zapojil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.