Přejít na obsah

Tachos

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

649 zobrazení profilu

Tachos's Achievements

0

Popularita

  1. Ted se mi stava uplne to same. Jenze mi i zacal pribyvat olej v motoru. Vymenil jsem lambdu a zaznam v diagu zmizel. Ale dále je jinak vse bezezmeny. EDIT: Tak muzu potvrdit. Po vymene cerpadla a oleje plus proplach motoru se uz otacky nezvedaji. Je zbytecne menit lambdu. Nejspis ji ty vypary benzinu v oleji oblbly a proto dochazelo k viseni otacek motoru.
  2. Lanzdy dekuju. Karlosi ok. Omlouvam se jeste jednou. Proste mi to nejak ulitlo a prehledl jsem to. Vsechno jsem si predelal i jednotku plus propojeni ke klaksonu protoze nesel po vymene jednotky za CH. Dnes jsem dostal ten volant tak jsem byl nateseny a ono tohle. Jeste musim doresit tempomat ktery mi prestal fungovat. Jsem plne vytizeny, delam predsedu v baraku a admina na foru o e-cigaretach a na chvilku se utrhnu na svuj vuz. Jeste jednou se omlouvam.
  3. Promin. Ja vzdycky asi prehlid to fl. Ale snad se tak moc nestalo. A dekuju panove za odpovedi. No volant se prinejhorsim proda a investuje se jen do tlacitek ze supa2 FL.
  4. Ano ze supa2. Ale jsou uplne jina. ? jen doufam ze ten kokega mel oreginal supacky2. Aaa ted koukam ze toto nejspis neni superb2 fl?
  5. Zdravim panove. Mozna to tu uz nekde zaznelo ale nemuzu to najit ikdyz jsem pouzil hledat. Mam v Octe2 face volant z Octy3. Vim ze tlacitka musi byt ze Supa2 atd. To vse uz mam pripravene a rozebrane. Jen nevim jak je prehodit kdyz nejsou uplne stejne. Treba rolovaci valecek je v jine pozici u obou uplne jinde. Mohl by jste me nekdo nejak nasmerovat popr. video jak na to? Dekuji pekne.
  6. Tachos

    Parkovaci kamera O2

    tom007 mi se takhle chovaly domontovane led diody do svetel Okta2 fl. Bez motoru super po nastartovani skoro stroboskop vyresil jsem to v dlouhem kodovani BSG tusim bit 19 napajeni zarovek či zivotnost nebo tak nejak. Dal jsem to na bez dlouhe zivotnosti a maka to i po nastartovani normalne. Mozna to bude neco podobneho.
  7. Trosku jsem si zase hral. Chtel jsem jeste vybrousit napis Skoda co je na boku ale to je sakra pakarna tak to asi necham tak. Jeste jsem vymenil hlavni cocky z fabie2 za bi 7 a dal do nich cervene Devil krouzky tak snad do tydne predvedu vysledek. Tady uz konecne svetla v provozu.
  8. Zkousel jsem v troube nebo v te papirove krabici rozlepit vice svetel. Jdou snad vsechny rozdelat jen ne z dvojky facelift. Tam se to musi opravdu vsechno manualne rozlousknout. Jeste je sance si koupit činy za 1700kc a ty urcite nebudou lepeny timhle tvrdym lepidlem. Po upravach ty svetla vypadaji fakt hezky. Policajti me spis zastavovali aby se podivali? .
  9. Zdar. Ja ted taky domontovaval ty lampicky a mel jsem jen odrazky. Draty jsem ale zapojil na kabelaz co vede k zamkum a vse krasne funguje. Koupil jsem ty lampicky z Činy a krasne mi sviti logo Škoda na zem.
  10. Panove dekuji za jasnou a rychlou odpoved.
  11. Chlapi nemate nekdo cudliky do volantu ze supa2? Mam v octe2fc volant z octy3 a ty udajne nefunguji na octe2. Jeste bych potreboval i propojovaci kabliky.
  12. Ja to zalepil lepidlem na motory. Drzi to a tesni. Lepil jsem hlavni svetlomety.
  13. Panove zkouseli jste nekdo rozdelat i mlhy z octy2 faceliftu? Jinak mi sel ten chrom i obycejnou alpou ale rychlejsi byl pripravek Lacer ktery se prodava v Autokelly. Ale spis me zajima jestli teda nekdo zkousel ty mlhy z faceliftu.
  14. Vecer az bude tma. Pres den nic moc efekt. Asi slabsi ledky. Vloženo video. https://youtu.be/BsbrjvvLQsY
  15. Tak vyreseno diky Ferdovi. Musi se to prekopat v centralce a pohrat si s bytem 19. Jeste jednou vrele diky.
×
×
  • Vytvořit...