octavia1.6 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Zdravím vás .vedel by mi niekto pomôct ,neviem si rady s octaviou TOUR 1.6 75kw rv.2009. Problem je v tom ze mi nechce natocit za studena,ked vyberiem zapalovacie sviečky tak su úplne suché pritom vstrekovače otvara. Bol vymeneny palivovy filter,regulator tlaku paliva,cievka+kable no stale nic..som z toho zufaly.. dakujem za vase rady... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 Je slyset vrcet cerpadlo popr. nechal jsi merit tlak paliva? Protoze pokud jsou svicky po delsim startovani suche, tak tam nejde palivo, pokud by byly svicky mokre, tak nejde jiskra, proste bud neni co zapalit nebo neni cim zapalit, ale u tebe asi neni co zapalit, takze jako prvni zkontrolovat to cerpadlo nebo tlak paliva, aby se vedelo kolik cerpadlo tlaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simco22 Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 čaute ja mám tiež problém so štarovaním. Auto mi nechce štartovať za studena, doteraz nikdy nebol problém teraz neviem čo sa deje prvy krát ako ho natočim auto zdochne druhy krát motor iba toči toči a neodpali vôbec ani keby som neviem ako dlho držal kľuč a na treti krát brnk a ide. Skušal som štart s plynom a vtedy auto naštartuje síce trochu trva kým sa upravia otačky ale naštartuje. Nejake rady nápady?? Vymenil som sviečky skontroloval káble vyčistená je taktiež škrtiaca klapka pred nedávanom som menil lambda sondu a repasoval alternátor ale to s tým asi nič nema. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert77 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 čau, vypadá to na teplotní čidlo, kterýmu odešel okruh, co posílá do ŘJ motoru teplotu a podle toho se nastavuje směs, dej to někomu na diagnostiku a porovnej teploty z čidla a na přístrojovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simco22 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 čau môzeš mi presne napisať ako sa to čidlo volá?? či stači teplotne čidlo?? ale mal som to na diagnostike a nič take nevyhadzovalo, mňa tiež napadla RJ či to nahodou nerobí lebo proste 3x stále naštartuje ako keby načitalo nove dáta a brnk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
robert77 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 je to toto: http://www.skoda-dily.cz/eshop/059919501a-cidlo-teploty-chladici-kapaliny-dvojite.html diagnostika to nevyhazuje, jen je potřeba najít, jakou teplotu posílá do řj, třeba tam posílá signál, že je teplý motor a přitom je teplota studenýho motoru lehce nad nulou a řj si myslí, že je motor ohřátý a neobohatí směs, čidlo je na boku motoru v termostatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simco22 Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 OK dík mechanik príde z dovolenky tak pozrieme určite nato popripade ešte chcem zmerať tlak palivového čerpadla a termostat som menil možno pred 1,5 rokom no ale ako je známe tie "kvalitne" nahradne diely tak môže byť zatiaľ dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simco22 Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 čaute chlapi, problém stále nemám vyriešený skontroloval som to teplotné čidlo a ukazovalo dobre, vymenil som palivový filter no a tlak na čerpadle som nameral 3,5Bar je to ok? alebo by mal byť väčší?? nejake dalšie rady?? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rebelbony Odesláno Duben 10, 2022 Sdílet Odesláno Duben 10, 2022 Zdravím ve spolek mám podobný problém auto točí ale nechytne diagnostika hlásí snímač klikove hridele, známí mi poradil jej vyndat vyčistit a dát zpět. Po tomto zákroku má auto snahu nastartovat ale pořád se nemůže chytit někdo nějakou radu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.