Jesse Odesláno Únor 20, 2016 Sdílet Odesláno Únor 20, 2016 Ahoj, jako u většiny našich aut staršího roku výroby ani mě se nevyhnul problém s mikrospínači zámků. Návod nevypadal nijak zvlášť složitě, tak jsem se dal do výměny. Po rozebrání dveří a vyjmutí zámku ven jsem ovšem narazil na problém. V autě je pravděpodobně dodatečně montovaný centrál a alarm takže motorek centrálu je zvlášť, a k němu vedou veškeré vodiče (viz foto). K zámku samotnému nevede nic, svorkovnice je prázdná bez konektoru (foto) no a ve dveřích byl schovaný káblík s konektorem, ale ten mi zase do zámku nepasuje (jiný tvar a obsahuje jen 2 vodiče). A teď jsem z toho úplně v pasti a nevím, jak dál, a jestli je vůbec reálné to nějak zapojit. Nesetkal jste se už někdo s něčím podobným? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 21, 2016 Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 nekdo tam dobastlil uni motorek takže já bych někde na vrakecu sehnal origo zámek a konektor s kabeláží,ten bych dle barev naletoval na origo elektroinstalaci a dal funkční origo zámek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.