pavelka6565 Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 Ahoj nevíte prosím čím by mohlo být že když zamku auto dálkou tak mi občas blikne jen pravá strana a levá ne? a někdy bliknou obě strany? Děkuji za rady :) EDIT: octavia 1.6 55kw a jednotka dálky "jablotron" Emotikona smile 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Únor 22, 2016 Sdílet Odesláno Únor 22, 2016 bude problém v řj jablotronu,já bych tu řj otevřel koukl jestli u relátek nejsou studené spoje pokud ne bude opálen silový kontakt relátka určeného pro to blikání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mrsing Odesláno Únor 23, 2016 Sdílet Odesláno Únor 23, 2016 Zdravím, vopred sa ospravedlňujem že to píšem sem, ale nechcem zakladať novú tému. Potrebujem vedieť aká batéria ide do diaľkového ovládača centrálneho zamykania pre nesklopný dvojtlačidlový kľúč (zrejme je to ten 433MHz) na Škoda Octavia Combi 1.9TDI 81kW r.v.2000 pred faceliftom. Predchádzajúci majiteľ tam mal nefunkčné 2 kusy DURACELL DL2016 3V s kontaktným plieškom - čo je vlastne spolu až 6V ak sa nemýlim. No a v práci máme Octaviu r.v.2001 máme tiež nefunkčný central, ale je tam iba1kus DURACELL DL2032 3V čo je vlastne hrubšia baterka ale iba 3V. Tak teraz neviem aké mám kúpiť baterky, koľko kusov a akú voltáž a nikde som to nenašiel . Ďakujem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.