claasman Odesláno Únor 24, 2016 Sdílet Odesláno Únor 24, 2016 Ahoj, možná špatně hledám, ale žádné podobné téma, které by řešilo konkrétně muj problém jsem tu nenašel. Tak se kdyžtak omlouvám ale stačí mi jen odpověď na muj problém. :-) Dal sem si do Octavky II předface LEDkové žárovky do vnitřního stropního světla a pokud mám přepnuto na to, aby se rozsvítilo světlo při otevření dveří, tak to trvale pořád slabě svítí. Pokud světlo natvrdo vypnu, tak ne. Zkoušel sem to i v Roomsteru a tam to je to samé. Neví někdo, jak na to, aby to nesvítilo? :-) Děkuji :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Únor 25, 2016 Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 V obvodu je vždy slabé napětí, žárovka při takovém napětí již nebude svítit, kdežto dioda ano, pararelně k diodě dej výkonový odpor a bude to OK, popřípadě si dej do lampiček LED diody tzv. CAN-BUS, které odpory mají přímo na sobě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mitry Odesláno Březen 19, 2016 Sdílet Odesláno Březen 19, 2016 Přesně tak, CAN-BUS a máš po problému. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vakles Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 mal som podobny problem. mam v aute dve stropne lampičky v predu aj v zadu predne ledky mi svietili poslabšie ked zadnu lampičku som mal vypnutu t.j ked pri otvoreni dveri sa nerozsvietili. ked som ich prepol do polohy zapmnute pri otvoreni dveri tak v predu ledky zahsli a rozsvietili sa len pri otvoreni dveri alebo odomknuti auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.