Přejít na obsah

Cukání motoru na 3 rychlostní stupeň a hazí kola

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi¨, mám problém na octavii rs 132 kw všechno je v pořadku dokud nedam trojiku a nechci ji poradne vytocit je to jako by vynechaval motor tahne pak zase trosku ubere a tak dokola na jiny stupen mi prijde ze to nedela .. zadna kotrolka mi nesviti a nevim si s tim rady jsem tu novy tak moc prosim o rady nebo typy co zkontrolovat .... pak dale mi cuka volant ve vyssich rychlostech od 100 vys , muze to byt starsimi pneu ? kola jsou rovna vyvazena geometrie udelana ... nemam moznost vyzkouset jine kola ale nez koupim nove pneu chtelo by to zjistit cim to muze byt ... dekuju za odpovedi

Odkaz ke komentáři

Jak dlouho a jaké tam máš svíčky? Mně něco podobného dělaly špatné svíčky. Pak bych kouknul na zapalovací cívky, vyčistil klapku, tlak paliva atd. Defacto tu už bylo všechno řečeno v jiných tématech.

K těm kolům, zkontroloval bych, jestli jsou opravdu na 100% vyvážená, pak bych pořádně očistil dosedací plochy. Máš neoriginální kola, pokud ano, máš vymezovací kroužky? V jakém stavu jsou čepy a silentbloky? Celkově bych potom zkontroloval celé řízení. Může to ale dělat i špatná guma.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...