Lucky Luke Odesláno Březen 8, 2016 Sdílet Odesláno Březen 8, 2016 Zdravím všechny, chtěl bych se informovat, kam jezdíte v Ostravě do servisu? Zatím není nic potřeba, ale kdybych náhodou nutně něco potřeboval, tak ať nejedu k nějakýmu tydýtovi. Případně, jestli i víte, komu se v Ostravě vyhnout obloukem? A ať nemusím zakládat nové téma, máte zkušenosti i s STK v Ostravě? Vidím na autech hodně nálepky STK Bílovec. To je nějaký "benevolentní" STK nebo co, že tam jezdí tolik lidí? STK mě čeká v létě, uvažuji, že pojedu do Hrabůvky (Tajga, pokud se nepletu). Recenze jsem našel vesměs dobré. Auto mám sice v pořádku, ale když někdo bude chtít, tak vždy něco najde :) Díky všem za postřehy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
New666 Odesláno Březen 12, 2019 Sdílet Odesláno Březen 12, 2019 Zdravím, STK Bílovec bych se v dnešní době už vyhnul, když vynechám ty neskutečné fronty už v 7 ráno, tak dostali celkem za uši od kontrolního orgánu a v dnešní době už to trošku i přehání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.