Romix95 Odesláno Červen 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2016 Přesně tak, prokoukne to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2016 (upraveno) Tak dnes dorazili 3 balíčky věcí na mazlíka :) Tažné už jsem začal montovat skoro po tmě, chtěl jsem aby nástřik zaschl přes noc :) Takže už je na šroubech, proveden nástřik kolem šroubů a rovnou jsem přejel nosníky a spodek rezervy, jelikož tam jsou vývody LPG a uchycení nádrže a plynaři se nástřikem zrovna moc nepředali :D zítra zapojit elektriku, vyříznout díru na tažný a nárazník může zpět :) Filtr už jsem nahodil, ale jelikož jsem na nájezdech nejel jsem s tím :D Upraveno Červen 14, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Pěkně to ladíš ! Ty ledky jsou do čeho ? KN filtr na benzín bude trošku poznat, na naftu prý nic moc účinek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 15, 2016 Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 jaké značky je to tažné? Potřebuju ho čím dál víc, ale říkám si, že stačí i nějaké neorigo, kvůli ceně. Kvalita myslím musí být všude dobrá, i když to nebude prvovýroba.. díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2016 Martin_TDI: Díky :) ale ty vííc :D LED panely jsou do stropního světla a musím říct že je to párááádní a můžu je doporučit !!! dokonce se pěkně plynule stmívají z čehož jsem měl obavy :) KN Filtr bych na Turbomotoru taky neřešil, ale tady jsem si udělal spíš takovou radost :) Tažné je zn. Galia (Slovensko) + typová elektroinstalace :) mám ho i na druhé Oktě 1.6, takže volba byla jasná, navíc není v barvě ale pozink takže to tak nebije do očí až na tu krytku :D Jinak v pátek bude tažné mít nového kamaráda, což je taky důvod jeho montáže na silnější Oktuli, jedu pro vozík do Nového Jičína, tak to rovnou otestuji mám to cca 140km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 koukam najezdy z Kelly.jak jsi spokojenej,jak dlouho je mas a drzej?mam je totiz taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Nájezdy jsou domácí výroba od chlápka z Aukra ;) byla tam jen základovka já to přejel zatím trošku červenou, ale musím koupit barvu a natřít to pořádně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Červen 16, 2016 Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 jo takhle.ale hooodne podobny tem z Kelly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2016 Je to možný, ono většina vypadá tak nějak podobně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 (upraveno) Tak vozík je doma, jelikož jsem pro něj jel celkem daleko tak jsem ho hned otestoval po dálnici a dnes i menším zátěžovým testem a zatím maximální spokojenost a pěkně k sobě barevně ladí :D Upraveno Červen 19, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červen 19, 2016 Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 hezky pěkně :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 Díky :D no stal se z ní trošku dělník, ale jen na cestách, na lesní cesty apod. terén mám jiný auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Tak už se nám blíží 100 000km na tachometru, pekne to uběhlo, necelých 5 měsíců a za chvíli to bude 13000 v mých rukou :) v plánu mám teď preventivně vymenit silentbloky ramen (především zadní zesílené z TTčka) a rovnou vyměním uložení stabilizátoru, začalo občas vrzat někdy vrže někdy ne, teď ve vedrech se to zhoršilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 Taky mi to vrže :D budu muset vymenit Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Nejhorší je že někdy se to vymění a ono to vrže dál :D ale snad se nám to nestane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 no ja som ten nestastnik, ktory vymenil ulozenie stabiku a ono to vrzga aj tak sem tam aj sa to poctivo natrelo ,ale medenou vazelinou. Pojdem to povolit , odmastnit a teraz tam planujem nadrbat grafitovu vazelinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 No já na druhé Oktě vyměnil dál jsem gumy Meyle za 29kč kus to si furt pamatuji, nemazal jsem je a nevrzalo to, tak dám asi zase ty samý a budu doufat :D měnil jsem cca měsíc zpět kamarádovi na Golfu IV dál jsem FEBI a už mu to vrže a dost, tak proběhne mazání :D a to není jediný případ stejně nechápu že někomu to vrže někomu ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Tak je to tam, máme 100 tisííc najeto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Gratulace k jubileu...mě tam za chvilku naskočí 300 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 KRÁSNÉ ČÍSELKA ! MÁŠ TO AKORÁT ZAJETÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 To se někdo má, no :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 30, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Surfman: Díky, tak když se člověk stará tak i ve 300 to může být TOP stav Matrin_TDi: Díky, lépe bych to nepopsal Ketys: No když nejsou stočený a jsem si tím jistej tak je to fajn, horší když člověk dopadne nějak takto :( http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/tuto-skodu-octavia-ii-1-9-tdi-si-urcite-nekupujete-je-stocena-o-500-tisic-km/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 (upraveno) Tak včera proběhla výměna silentbloků ramen zn. Lemforder, zadní samozřejmě plný, podle data výroby jsem tam měl ještě původní :) sice by ještě vydrželi urvaný jsem je neměl jen trošku popraskaný ale chtěl jsem stejně plný, tak je mám :D Ještě jsem při tom sundal uložení stabilizátoru a namazal, protože pravidelně při výjezdu ze dvora kdy se to docela kroutí to trošku vrzlo, teď je klid a uložení je taky ještě původní a není volný, takže zatím měnit nebudu :) Jinak včera pokořeno 10tkm na LPG za cca 3 měsíce :) Upraveno Červenec 16, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 A mimochodem, něco se chystá... elektrický ohřev motoru jako mají Diesely Důvod proč to chci je asi jasný, rychlejší ohřev motoru = rychleji to topí a tím pádem i mnohem rychleji přepne na LPG, nápad přišel už dříve, chtěl jsem to už do 1.6tky ale tam na to zatím nedošlo, pokud se to ale u 2 litru osvědčí půjde to i tam :) Trošku problém bylo sehnat něco malého aby to sedlo na hadice, původně jsem měl v plánu ohřívač z Renaultu, ale nakonec jsem zvolil z Fordu Focus, který je mimochodem vyroben v ČR jak je vidět z fotky, nejraději bych použil z 1.9 TDi ale to by asi nešlo... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 (upraveno) Tak dnes další menší změna, přešel jsem na vystřelovací klíče ;) a mám zapojeno i automatické dovření oken při zamčení, což je super věc co mi chyběla :) Jednotka vyšla s dopravou na 1300,- + vybroušení dvou klíčů 700,- Jsem happy Dále vypadá že se mi rozpadne spojka kompresoru klimatizace, tak asi půjde nová nebo celý kompresor, ještě nevím Upraveno Červenec 19, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 Nemáš čísla dílů těch silentbloků? Budu taky měnit a chci plný a Lemforder... Jinak dálka je super...co máš za značku? Sháním něco pro rodiče na Audi A3 8L, ale dvoutlačítko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 8N0 407 181 B ;) na CC stojí mimochodem Lemforder polovinu proti škoda-dily :) Dálka je tato: https://www.levnealarmy.cz/eshop/komfortni-prvky/dalkova-ovladani/vystrelovaci-klic/dalkove-ovladani-rc01-oem.html Jedna z mála co vypadá jako originál a pasují na ni i originál obaly, celkově super dojem, dobrý dosah, zapojení v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 19, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2016 To je přesně ono, moc díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červenec 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2016 (upraveno) Není zač ;) A tady první rychlofotka s novou kámoškou Fábčou, kterou jsme dnes nečekaně koupili, budu si zase mít s čím hrát :D ;) Upraveno Červenec 21, 2016 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 no první to chce vyleštit světla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.