komener Odesláno Září 26, 2017 Sdílet Odesláno Září 26, 2017 Martin to mas pravdu, neda sa pri druhovyrobe nejako spoliehat na to, ze to bude ok, tiez som sa viackrat na tom oklamal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2017 No něco na tom bude, já věřil že budu taky spokojen proto jsem je taky kupoval :) Každopádně jestli to tedy začne zase kopat, tak tomu dám asi ještě jednu šanci s jinými kotouči a když ani to nezabere už se koukám čím bych ji nahradil... ale po pravdě byl bych radši kdyby to bylo konečně ok a nemusel bych měnit. Dnes jsem najel přes 300 km bez kopání a to je úplně super jízda když vše funguje jak má a díky sedačkám z Leona je to i pohodlný auto a hlavně v dobrým stavu, vím na čem jsem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 27, 2017 Sdílet Odesláno Září 27, 2017 Jsem rád, že mi jedničková Octa dobře slouží a nemusím řešit výměnu za novější auto. Ani nevím za jaké auto bych ji vyměnil. Dneska se auta nedělají na výdrž, ale na rychlou spotřebu a za 5let výměna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 28, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2017 Jojo to je pravda, já až na ty brzdy jsem taky spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Září 29, 2017 Sdílet Odesláno Září 29, 2017 I novější vozy vydrží. Mám na své dvojce skoro půl mega na PDčku, v práci máme dvojku po face v 1,6 CR a i tam už je přes 400 a celkem OK, vůbec bych se toho nebál. A když srovnám pohodlí, tak je dvojka úplně jinde. Romix95: doufám, že už konečně budeš spokojené. Jezdit s kopajícíma brzdama je otřesná záležitost... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Září 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2017 (upraveno) Taky to vydrží neříkám že ne, když to má údržbu a zacházení proč ne by... ale tak blbuvzdorný a jednoduchý už to není a ten servis stojí úplně jiný prachy aby to najelo tolik kilometrů především kvůli ekonesmyslům a podobným kurvítkům :D A s tím pohodlím jak mám sedačky z Leona tak si nemůžu vůbec stěžovat a když sednu do klasiky v O2 tak nadávám jak je to nepohodlný auto, mít ji tak letí rychle pryč stejně jak u jedničky :) ale třeba víceprvek vzadu je fajn to je pravda :D Upraveno Září 30, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 (upraveno) Tak hlásím 2000 km a zatím OK, snad to nezakřiknu :D předtím už to kopalo... Ketys: Jak vypadá tvůj kotouč když máš ty ATE Ceramic desky ? já je furt nemám klasicky hladký a vyleštěný ale to asi budou ty desky dělat co ? nebo že by si to nesedělo s těma Taxtarama...? :D Upraveno Říjen 13, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 14, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Jj, vyleštěný to úplně není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 (upraveno) Dík za info ;) Zimáky konečně vyčištěný nachystaný na sezónu, snad s ATE Ceramic bude od dlouhého čištění černých kol pokoj :D A s Oktulí máme nalítáno 50 tisíc km od koupě (2/2016) ;) Upraveno Říjen 21, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 (upraveno) Jelikož už teď je u nás 0 a ráno byla trocha sněhu tak jsem dnes chtěl nahodit Wintersetup, ale auto bylo proti... :D Zítra tedy vyvážení nízkým závažím a pak už by to mělo jít :D Upraveno Říjen 30, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Krásně vydrbané disky! [emoji106] To jsem ani netušil, že existují i nějaké nižší typ lepících závaží... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Díky ;) Jojo existují, mají cca poloviční výšku akorát i poloviční váhu 2,5g místo 5g/článek tak se ho lepí více :) U některých aut klasika škrtá tak se to hodí když to nechceš mlátit nebo to namlátit ani nejde :D třeba u i30/Ceedu zadní náprava na 15" škrtá o závaží a z výroby tam cpou klepaný dokonce i na venkovní stranu na nový disky hovada... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Tak nakonec ještě změna, vyváženo závažím nalepeným do loukotí tedy víc ven mimo třmen aby to nevadilo vůbec, jako bonus není vůbec z venku vidět :) tak třeba už nebudu mít po zimě omlácenou barvu na třmenech v místech kde je závaží :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Na techto kolech co máš se přímo z fabriky taky používali naklepávací závaží... Taky spousta kol podle toho vypadala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 To je možný, já je dojebaný naštěstí neměl, ale zas je to stará vrána tak to chápu, v dnešní době teda ne :D ... je fakt že hodně pneuservisů se s tím nechce srát a jakmile to jde tak to tam stejně jebnou z venku... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 Stará nestará, udělat mě to v pneuservisu tak toho gumařa asi zabiju... Jinak su zvědavé, jak dlouho nebudeš muset čistit kola od prachu z brzd. Jsou ty keramiky o tolik lepší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 (upraveno) To teda, plně souhlasím :D to samý se zvednutím za práh, na to mám úplně alergii :D Zatím jsem nečistil a nejsou černý vůbec, Ketys si je taky chválil vypadá to že to fakt funguje :) Upraveno Listopad 13, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 Keramiky jsou z hlediska menšího špinění a vyššího brzdného účinku opravdu lepší! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 S tím prahem máš pravdu. Jednička se z výroby nesmí zvedat za prahy vepředu (pokud to teda nezvedáš originálním heverem z výbavy) Kurňa, tož příště zkusím teda ty keramiky asi taky... Používám obyčejný ATE a spokojenost, ale je pravda že kola jsou za chvíli černý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Listopad 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 Jojo, bohužel většina lidí na to sere a pak je to všelijak pomačkaný, zbořený a vesele to hnije... vzadu to práh sice zvládne je to lehký ale i tam jsou body mimo práh :) Ty keramiky určitě zkus, přidávám se k doporučení :D už mám koupený i zadní, ale asi je tam hodím až po zimě, ještě nevím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2017 Nějaké nové info, brzdy začínají lehounce kopat (jak nečekané :D .......) ale zatím je to furt tak nějak stejný delší dobu, tak uvidím časem zatím na to kašlu. Při 140 tkm vyměněn olej a filtry, jinak jen jezdíme :) A ve čtvrtek budu mít Spidery R16 se sjetými pneu výměnou za moje 15" na zimních :palec: Tak teď váhám co použít na léto a co na zimu... Spidery mají odřeniny, moje kola jsou až na lehký odřeninky netknutý, tak se nějak nemůžu rozhodnout :D ale asi ty Spidery nechám na zimu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cacinek Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Tohle nejsou spidery, ale nejaky repliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 12, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2017 Tak tak, tváří se to, ale tohle nejsou Spidery ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 13, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 Prisly mi nejaky divny, ale nechtel jsem delat pripadny rozruch... Spidery vypadaji jinaj, ale tyto jsou jim hodne podobny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2017 (upraveno) Jojo budou to repliky, pochvala za pozornost ! :D ono to auto bude teprve kámoš kupovat takže o něm nic nevíme jen jsme se domluvili že je vyměníme předběžně, aby nemusel kupovat hned gumy, jelikož naboural Superba do kterýho dál hromadu peněz... :) viděli jsem je jen na foto, zdálo se mi že spidery mají na okraji hranu a jinak vnitřek ale nějak jsem to neřešil jelikož jsou tam ty škrábance stejně je budu chtít spíš na tu zimu :) ale čekal jestli mi to někdo potvrdí, ve čtvrtek dám vědět co je to zač až to dovezeme domů, jsem zvědav :D Upraveno Prosinec 13, 2017 uživatelem Romix95 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2017 Tak kola jsou Alessio (Italy), odrbaný, místy oxidace ale na zimu zatím cajk... :D nicméně jiné ET takže to leze víc ven a originály mají 6,5" tyto 7,5" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 Tak Stříbřenka dostala ke konci roku nové přední i zadní kotouče ATE a vrátil jsem na zimu klasický destičky co jsem měl doma od Textaru, zadní zůstali Brembo, tak rychle zajetý a krásně brzdící brzdy jsem tam ještě neměl, úplně mě to překvapilo, luxus.... :) A aktuální info v úterý šli 16" zimní kola na červenou 1.6tku :) 2 litr dostal 15" kola, proběhla demontáž zesilovače, subwooferu, dostala nový středový ofuk topení, nějaký to čištění... a asi víte kam mířím, dnes jsme se rozloučili :unsure: Majitele si našla sama, zájemců bylo v průběhu času co ji mám už více ale vždycky jsem couvl... šla ale do dobrých rukou a budu ji mít na starosti co se servisu týče i nadále já, za což jsem rád :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 11, 2018 Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 A co bude dál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2018 To je zatím ve hvězdách, červená 1.6 přes týden většinou stojí doma tak zatím budu jezdit tou a vymýšlet co dál. Ale asi koupím něco levně na práci klidně s motorem KO když bude dobrá cena :) a časem třeba OII ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.