Přejít na obsah

Falešné hlášení na infitaimentu.

nana

Doporučené příspěvky

Mám OCIII, Tsi 1,4, DSG. Při jízdě mám na displeji zobrazené stanice rádia. Stalo se mi, že najednou na displeji vyskočilo okno s hláškou "zkontroluj trasu" a zároveň přestalo hrát radio. Musel jsem kliknout na křížek v tom okně a situace se vrátila do původního stavu. Stalo se mi to už dvakrát a myslím, že vždy, když jsem zastavoval. Prosím o názor. Díky.

Odkaz ke komentáři

To sa deme automaticky, ked parkovacie senzory zaregistrujú prekážku, stiahne ti hlasitosť radia vyhodí ti opticky parkovací systém, keď ho nemáš tak asi iba hlásku a začnú pípat senzory.

Děkuji za odpovědi, mám Amundsen. Parkovací systém nemám, pouze vpředu a vzadu mám senzory.

Odkaz ke komentáři

Pod rychlost 7km/h (10km/h) se automaticky aktivují přední parkovací čidla, aby tě případně varovala před kolizí při dojíždění v koloně, resp. aby tě informovaly o vzdálenosti k autu před sebou. Nastavení ztlumení rádia při funkci parkovacích čidel lze nastavit. Buď je to pod CAR-Setup a něco jako parkování atp. nebo pod RADIO-Setup a tam hledej něco ve smyslu nastavení hlasitosti při parkování (snížení hlasitosti při aktivaci parkovacích čidel). Z hlavy přesně nevím, kde to najdeš. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...