BadyS Odesláno Srpen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2010 tak aby toho nebylo málo, tak jsem se dneska připravoval na prodej otcovu O1, tak kdyby někdo sháněl poklidný vůz po starším pánovi, tak je k mání u nás tato červená 1,6 : http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...p;#entry1014518 jinak na Fábce se pracuje a hned jak dodělám kabeláž, tak skládám do kupy, auto je již vypráno a opět "září" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak dnešním dnem to ma krtek zpečetěno, novinky už nebudou, vylepšení a designovky už vubece ne:( začínáme se s přítelkyní rejpat v nečem jiném, dnešní radost v podobě 960m2 tož bude to boj a běh na dlouuuuuhou trať, snad to dáme :) ps: kdo pozná kopeček v dálce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 pekna louka.. grat.. ono v aute se neda bydlet.. tak to ber tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 tak dnešním dnem to ma krtek zpečetěno, novinky už nebudou, vylepšení a designovky už vubece ne:(začínáme se s přítelkyní rejpat v nečem jiném, dnešní radost v podobě 960m2 tož bude to boj a běh na dlouuuuuhou trať, snad to dáme :) ps: kdo pozná kopeček v dálce? Že by Lysá ?? Bade ať se se stavbou daří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Jj, Lysa :) Tak at to jde jak po masle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 jj, taky přeju ať vše probíhá bez komplikaci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 dík kluci, je to běh na delší trat, povolení na sítě (kanal, voda, plyn, el, opto) bude až ku 1.10. a to už je nejistě jestli se něco stihne dělat vzhledem k počasí, takže spíše počítám, že sítě hotovo do půlky 2011. ale aspon je čas vše promyslet, projít si vzorové domy ve vídni (byl už tam někdo?) a pomalu kreslit plány, tak to asi dlouhé zímní večery, vize na venek máme, ale vnitřní uspořádání bojujem Jinak je vidět že Lysou poznáte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 No tak gratulace! Vím, jaký je to pocit, vlastnit kus země a plánovat si tam svůj budoucí domov. Až na to vyřizování po úřadech je to skvělý pocit. Držím palce, ať ti to jde stejně snadno, jako to jde zatím mě. Lysou poznám taky, však máme stejný výhled, jen o pár km z větší dálky, máme Beskydy jako na dlani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Pěkný místo, držím palce, ať to všechno při stavbě klape... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Tak konečně finišuju s fábčou pro mladou a už si ji proháním, no foto mluví asi za vše, jak na to koukám zpětně, tak bych se na to... Jinak HTP je fajnovka, mám v tom větší úsměv jak v TSi, ten zvuk je smrt :D :D PRED a PO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Neskutečny! To dávaš dokupy sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Klaním se pane, já bych na to neměl odvahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Dobra prace pane, vytopenka je zajimava rachota, hned bych jednu bral taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Ted jsem videl 2 roky starou OII, vytopenou za 119 tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 tak tomu rikam dobra prace Bady, jinak HTP je fakt smrt prvne jsem kricel abych nezesilel, ted uz se taky jen smeju a kdyz to rve dam proste volume doprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 pěkně si pokročil! Luky má určitě radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Dobrá práce Bade! Jsi šikula. HTP -minulý týden jsem jel s tím samým na služebku - byl to děs! Cestou domů jsem se těšil na svoje auto jako malý kluk ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Teda pěkně odvedená práce viděl jsem nějak podobně vytopený golf VI GTI a hrůza práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Nepovidej, jo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 5, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2010 Nepovidej, jo??? Já jo ty nééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukyssek Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Bady, dobrá práce:)...asi je na čase si změnit Avatar:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 tak kurvy začli schánět vánoční dárky i u nás v poklidné čtvrti naštěstí to přežilo a odolalo 5ti ranám.... takže nové sklo koupeno, u maxxiho už probíhá nanesení bezpečnostni folií a hurá to vyměnit a čekat na nový nájezd :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 na te prvni fotce to vypada jako by trefili i ram dveri nebo je to jen odraz ? bezpecnostni folii davas az ted nebo uz tam byla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 ano i dveře chytly ránu :D folky ted budou dvojí, předtím byla jen jedna vrstva ale i tak to podržela solidně a asi ho pěkně nasrala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 To jsou jebky. Vim jak te to musi stvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 svině jedny, já jsem dneska zase přišel k autu a v zadním kole jenom 4 šrouby tak nevím jestli mi nějakej cucák chtěl sebrat kola nebo co... děs jinak Bady co to bylo za fólie na okna kolika procentní? díkes :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 :D pokiaľ budú mať "zákazníkov" tak to bude pretrvávať bohužiaľ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 21, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 to sou mrdky, lámat ruce :-/ ta fólie je koukám hodně dobrá věc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 svině jedny, já jsem dneska zase přišel k autu a v zadním kole jenom 4 šrouby tak nevím jestli mi nějakej cucák chtěl sebrat kola nebo co... děs jinak Bady co to bylo za fólie na okna kolika procentní? díkes :D propustnost 75% - tedy prvni stupěn zatmavení po čirých a značku fakt neznám, ale 3M ani suntec to nebyla, byla to nějaká novinka co řikal kažopadně ted jde tato+bezpečnostni pro klid v duši a vubec vřele doporučuji všem udělat, co jsem já idiot oddaloval.... okno druhovýroba stojí v autokelly 650,- a folie 500,-........... takže oboje okna i řidičovo vyndám, schovám a jdou tam tyto neorigo ale polepené novými bezpěčáky at si rubou jak chcou....navíc využijte OC slevu v autokelly....fakt minimalni investice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 . okno druhovýroba stojí v autokelly 650,- a folie 500,-........... myslíš že to okno z druhovýroby vydrží stejný rány jako originál? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.