Dave68 Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 Čau Martine, tak to jsem já, co jsem Ti dnes volal....máš to ve svých rukách....budu Ti zavázán pokud by se komplet nové xeny Octavia I podařily......Dave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 tak dneska krtek na garančce....60.500km....už stárne synek :( předběžně dle servisu klasická výměna oleje, filtru a LP ložisko (zatím nepotvrzeno) a možná nový SW, zda bude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Hej Bade pěkný Avatar,jsem zvědav,kdy s ní přijedeš na výměnu gum.Tu starou nech doma :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 to je vůůůl :D kdy jedem na lyže negře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Už jsi viděl negra na lyžích????Kdykoli-dej jen echo a jedu-no problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 (upraveno) Sobota vecerni lyzovani :D davam to echo :smich: Jen nevim kde Cosby ja ho v sobotu videl :D Upraveno Leden 3, 2012 uživatelem Deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Za těch podmínek co tady v okolí teď panují to není lyžování ale trápení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 koukal jsem ze snehu tam mate pomalo chlapci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Ale jde to, vecer to zmrzne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 takze spis na brusle, jsem si rikal ze tam k Vam pojedu o vikendu ale asi to jeste odlozim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 A nezapomen retezy :D Ale ne da se tu lyzovat, ale nejsou to alpy ze. Ono je to spise o tom pokecat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 No spíš Slovensko.Ski Makov,což je za kopcem-teď tam byl známý a prý docela ušlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 retezy jsou v kufru ale podle webky je potrebovat nebudu jestli to tam s tim snehem pujde porad stejne. Otazka jestli mi cosby udelala na snidani kakajicko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 cosby a něco udělat ? :D ten vyžral i Jardu rolbaře :D :D :D se sněhem zatím špatný, ale ono to příjde ;) ted to pravda moc smysl nemá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Já a dělat snídani?spadl z višně né? Má nápad.Podle avataru má Badys novou kost,tak tu starou zneužijeme a bude nám vařit :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 hele kdyz to dohoukas ja se klidne svezu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2012 Koukám téma krtek pomalu zavřu, neb na něm nic nedělám :) jo vlastně má nové STK+ME....kurnik už ho mám 2roky :( A dnes pro nás s mladou velká událost, přiklepnuto, pomalu jak počasí povolí začínáme, huráá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Gratulace Bade! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Rok a půl papírování a je to tady....první den stavby....první výkop ! Ale ne do balónu, ale pěkně do země :) DEN č.1 Stavba zaměřená, vykolíkovaná, zabité lavičky, určení výšky základové desky (jdu o 20cm nahoru oproti poklopu kanalizace v cestě)...na 9h doráží kamarádův bagr a šikovný klučina v něm, prvně lehce sejmutí "ornice" a hurá kopat základové pásy 80cm hluboké, rovnou navážíme 2 MANy plné kamení. Jelikož stavíme na jílu, docela nám hraje do karet že ještě přes noc mrzne a tak bagr dělá řádky úhledné a stěny se nebortí, ufff ! 4hodinky práce bagru a má hotovo, kamení rozvoženo at se pěkně domíchavačem dostane až k desce, nastupují chlapy a vážou konstrukce, já s bratrancem dělám zemnění a končíme za tmy....vyčerpanej,na první den toho bylo dost. Takže tímto se prátelé tak na rok vzdaluju všem OC akcím, neb na to opravdu nebude čas.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Sefe fajne to mas Takze zitra tam nikdo nebude? Ale prijedu ti to zkouknout, stavbyvedouci udela kontrolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 kamaráde tak držím palce ať jde vše jak má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Sefe fajne to mas Takze zitra tam nikdo nebude? Ale prijedu ti to zkouknout, stavbyvedouci udela kontrolu :D hele jak jsem včera koukal, tak ty budeš muse chodit 1km pěšky :) k nám nedojedeš :) zítra se bude dělat, at je vše hotové na zalití ve čtvrtek, ale snad mě opadne ta horečka 38.5°C Petr81: díky, bude to potřeba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ma to pekny panacek Kontrola probehla dobre, dojel jsem tak je to fajne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 kua to je morálka, nikde se na fotce nerobí :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Pěkně vybral si si peknou lokalitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 tak nás krtek zase někam vyvezl :) a od Liptovského Mikuláše to bylo velmi funny jizda....v prdeli jsem se viděl, že jsem to přezul na letní před týdnem a zapoměl na dovolenou v tatrách následující týden :) no co už, jsme tady a je tu náádherně a snad nám počasí dovolí i odjet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 no, já přezul dneska a když teď koukám na tu futeř venku, tak bych to nejradši dal zpátky :D ale už nemůžu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shotik Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 sem si rikal kua kdo si dovoli jezdit v zime na 18" :))) doufam ze mas taky plech na zimu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 No pekne Marto to krtek zvladnu,je fajn ze jste se meli hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 A je to tady..DUBEN....měsíc bezpečnosti a už mě stavěli :D Kola ok, pneu OK, chlast OK...a pane, co ty fólie a už to jelo :) no propustnost jsem si po dobré diskuzi nechal změřit a je krásných 42,4 % ...pánové však v pohodě a tímto jim díky....tak at taky natrefíte na dobré "pomahače" !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.